• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

07.04.2024

13:00

Ovako su Melina i Haris blistali na dan venčanja! Pevač sija od sreće dok mu supruga stavlja burmu! (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Ovako su Melina i Haris blistali na dan venčanja! Pevač sija od sreće dok mu supruga stavlja burmu! (FOTO)

Podeli vest

Haris i Melina šokirali su sve krajem svoje ljubavne priče o čemu čaršija danima bruji. Sada je isplivala i fotografija snimljena onog dana kada su pevač i modna kreatorka stali na ludi kamen.

Haris i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Detalji njihovog razlaza pune novinske stupce već danima a evo kako je ovaj poznati par započeo svoj bračni život.

Foto: ATA Images

 

U vezu su uplovili daleke 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, a pred matičara nisu žurili pa su u bračnu luku uplovili tek 12 godina kasnije.

Harisov kum bio je Filip Cepter, njegov dugogodišnji prijatelj, a posebno značajno za mladence bilo je to što su ceremoniji prisustvovala i njihova deca.

Kako je Melina kasnije ispričala, sve se odigralo na inicijativu njene kume Slavice Eklston, bivše supruge vlasnika "Formule 1", Bernija Eklstona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

Naime, Slavica je rekla Melini kako će ih ona venčati na zajedničkom letovanju koje su već bili isplanirali, te je sve i organizovala, a venčanje je održano u Dubrovniku na jahti "Maltese Falcon" koja spada u najluksuznije na svetu.

Foto: ATAIMAGES

 

Melina je, kako je rekla, venčanicu odabrala spontano, odlučivši da to bude haljina koju je ona kreirala, iz kolekcije 2012. godine. Iako je venčanje održano u tajnosti i daleko od očiju javnosti, fotografije se mogu pronaći na društvenim mrežama, a sve to je podelila upravo melina pre nekoliko godina na svom poslovnom profilu na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija