• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf/D.G.

13.04.2024

07:01

"Njen koncert je bio vašar sa tri sijalice": Dara oplela po koleginici, jedno ne može da joj zaboravi!

shutterstock/Informer

Estrada

"Njen koncert je bio vašar sa tri sijalice": Dara oplela po koleginici, jedno ne može da joj zaboravi!

Podeli vest

Dara Bubamara razočarala se u pojedine kolege, a najviše u koleginicu koju je smatrala drugoricom, a ona joj zabila nož u leđa.

Pevačica smatra da je sreća što živi u Novom Sadu pa je zato nema po beogradskim lokalima. Jedino, priznaje, ponekad ode sa Cecom na ručak inače se ne druži preterano.

Foto: ATAIMAGES

 

- Povredila me je jedna, znamo koja je. Povredila me je za koncert, pravila se da mi je drugarica. Ja sam išla obilazila joj dete, da bi ona napravila koncert sedam dana pred moj, a pritom ja u tom momentu u bolnici. Seka Aleksić je u pitanju. Mi sedimo zajedno u emisijin Amidži šou, ja najavljujem koncert svoj u novembru i prošlo je malo od toga ona uzme i zakaže sedam dana pre mene. Ja je nazovem i pitam "čoveče o čemu se radi".  I ona mi kaže ne znam ja to menadžeri ovo ono. Ja joj kažem znali ste u novembru, pravite sedam dana posle, mesec dana posle - ispričala je Dara.

Foto: shutterstock/Informer

 

Ona smatra da je razlog za to ljubomora.

- Imali su neke sponzore, a sumnjam da su joj neki platili da me sabotiraju a Darinka sama. A Darinka pošto je raketa bez navođenja angažujem najjače ljude za ozvučenje i binu. Mislim da do tada ni jedna pevačica nije imala takav koncert. Bez ikakvih sponzora, sama. Haos sam napravila. Ja sam tu bila pobednik a njen koncert je bio znanje imanje, vašar sa tri sijalice i neko pevanje. Užas. Svakog stigne kazna Božija ko je pokvaren. Mene su neki terali čak i da odustanem. Zamisli ti to. Tu je bilo sabotiranja takvih, pa ne daj ovo ne daj ono. Mislim se šta ne daš sada ćeš da vidiš šta je koncert. Brat i ja smo se borili kao lavovi - navela je Dara sve nedaće kroz koje je prošla tada.

Foto: printscreen

 

Pevačica je zaključila da na estradi ne možeš da imaš drugaricu sa kojom možeš da se družiš svaki dan. Sa Sekom se posle svega nije čula i ne želi. 

- Ti ljudi za mene ne postoje, ja imam amneziju na loše ljude i loše situacije. Ne diram te, ne pričam o tebi, ne zanimš me. A kad sam prijatelj onda sam brat - kaže Dara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija