• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.04.2024

16:36

"Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario": Marija otkrila kako je dala ime svom sinu, sve se odigralo u par sekundi

Insajder

Estrada

"Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario": Marija otkrila kako je dala ime svom sinu, sve se odigralo u par sekundi

Podeli vest

Marija je u klipu na Jutjubu govorila o nasledniku, koji je centar njenog sveta, a dotakla se i majke Verice, koju ne može da odvoji od malog Maria.

Pevačica Marija Šerifović je u decembru prošle godine pomoću surogat majke dobila sina kom je dala ime Mario.

Ona je sada na svom Jutjub kanalu objavila klip u kom je iskreno govorila o nasledniku. Naime, Marija je pre par dana omoguća svojim fanovima da joj putem Instagrama postavljaju pitanja, na koja je sada u pomenutom klipu odgovarala. 

Foto: Foto: e-stock

 

Šerifovićeva je na sam početku otkrila da je njen sin beba za poželeti jer dugo spava, pa tako i ona ima vremena da se odmori, ali i da obavi neke dnevne aktivnosti.  

- Sinoć je spavao 10 sati. Gospodine, moj mali gospodine. Car. Prelepo je biti mama. To je miks emocija. To je jenda konstantna briga, da mu ne fali dlaka sa glave. Kad dođem mrtva umorna sa koncerta i pogledam ga, dobijem supermoć - rekla je Marija na samom početku.

Pevačica je zatim otkrila da njen sin reaguje na muziku, a da najviše voli brzu. 

Foto: printscreen instagram

 

- Mario fantastično reaguje na muziku. Skoro je išla neka tužna muzika na Jutjubu i on se rastuži i odmah posle toga sam mu pustila kolo. Ali, za njihov neuro sistem trebaju da budu lagane melodije, postoje neka uputstva za to, ali voli da sluša brzu muziku, ne voli spor tempo - istakla je ona.

Šerifkovićka je priznala da je primetila da njena majka Verica Šerifović sada više voli njenog sina Maria nego nju.

- Ona je luda baba, najluđa baba na svetu, bukvalno ne mogu da je se otresem. Znači baba, javni apel, moraš da shvatiš da ti moraš da budeš baba i da nekad trebaš da odeš, da malo odmoriš. Vera neće da ide kući, opsednuta je njime, tako da ja mislim da njega sad voli više nego mene - našalila se Marija.

Foto: Instagram printscreen

 

Sve je zanimalo kako je Marijin sin dobio ime, a pevačica je sada razrešila tu misteriju. 

- Želela sam da se zove na slovo "M" i ja sam želela da se zove Maks. Onda naravno, moje drugarice seljanke su rekle: "Da daš detetu ime da se zove kao kuče?". Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli da smišljaju na slovo "M" i neko je rekao Mario i ja sam samo rekla: "Pišite Mario!" Lepo mi je. Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario, a mama ti se zove Marija. Slatko mi je - rekla je ona. 

Foto: RTS prntscreen

 

Marija je za kraj otkrila da planira uskoro da krsti svog naslednika. 

- Hoću. Jako brzo nadam se. Samo da porodica, prijatelji i kumovi, svi nađemo pravo vreme za to. Da smo svi tu. Ja sam imala 40 dana kada su me krstili u crkvi u Kragujevcu. Odgajana sam u duhu pravoslavlja - ispričala je pevačica u svom klipu na Jutjubu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija