• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.04.2024

18:03

Pripreme uveliko u toku! Maja Berović na krštenje sina pozvala 500 zvanica, proslavu pravi u najluksuznijem hotelu u Beogradu

Informer

Estrada

Pripreme uveliko u toku! Maja Berović na krštenje sina pozvala 500 zvanica, proslavu pravi u najluksuznijem hotelu u Beogradu

Podeli vest

Pevačica ne želi da štedi novac kada je njen sin u pitanju, pa se tako potrudila da sve bude na visokom nivou.

Pevačica Maja Berović pre tri godine postala je majka dečaka kom je dala ime Lav. 

Sada su Maja i njen suprug, biznismen Alen, odlučili da krste svog naslednika, a ceremonija je zakazana za 23 jun. 

Foto: ATA Images

 

Oni će sina krstiti u Hramu Svetog Save na Vračaru, a gala slavlje će kasnije upriličiti u jednom od najelitnijih hotela u Beogradu. Biznismen i pevačica žele žele da okupe sve svoje prijatelje, ali i članove porodice, te će na proslavi biti čak 500 ljudi. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Sve je polako u priremi, i kao što je već pozanto Maja i Alen su veliki detaljisti zbog čega ništa ne prepuštaju slučaju. Prosto su se složili da žele sina da krste sada i brzo odlučili gde će se ta divna ceremonija da se desi - rekao je izvor za "Telegraf". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija