• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/I.G.

03.05.2024

07:01

Voditeljke Jutarnjeg programa sprijateljile su se na televiziji Informer: Postale smo nerazdvojne drugarice!

Zoran Sinko

Estrada

Voditeljke Jutarnjeg programa sprijateljile su se na televiziji Informer: Postale smo nerazdvojne drugarice!

Podeli vest

Ksenija Bujišić, Katarina Odalović i Ana Mandić kažu da su najpre zbog posla bile u kontaktu, ali je njihov odnos vrlo brzo postao blizak i prijateljski, pa se sada čuju nekoliko puta dnevno i uvek vode duge razgovore.

Postale smo nerazdvojne drugarice, poručuju voditeljke jutarnjeg programa televizije Informer Ksenija Bujišić, Katarina Odalović i Ana Mandić. Omiljena lica TV Informer otkrivaju da je svakodnevni zajednički rad na televiziji uticao na to da postanu veoma bliske.

- Čujemo se nekoliko puta dnevno. Konstantno smo u kontaktu zbog posla i naravno da nam je odnos prerastao u mnogo više od poslovnog. Kada imate tri žene koje su usko povezane, usmerene jedna na drugu, uvek tu bude prostora duge razgovore na različite teme - govori za Informer Ksenija o svojim koleginicama, a Katarina kroz osmeh nastavlja:

- Potpuno sam saglasna sa Ksenijom. Uvek smo tu da uskočimo jedna drugoj kada se desi neka nepredviđena situacija.

Foto: Zoran Sinko

 

Ana Mandić ističe da je od samog početka usmerena na koleginice, s kojima svakodnevno rešava sve nedoumice kada je u pitanju posao, ali i privatni život.

- Ne postoji dan da se ne čujemo, znale smo da vodimo telefonske razgovore satima. Druženje daje posebnu snagu i lepotu našem stvaranju i to je onda jedan zaokružen timski rad.

Foto: Zoran Sinko

 

Pukao joj glas

Tokom zajedničkog rada i druženja Ksenija, Katarina i Ana prolazile su kroz razne smešne situacije, a ovog puta odlučile su da sa čitaocima Informera podele nekoliko simpatičnih, zajedničkih trenutaka.

- Ksenija je prvog aprila trebalo da vodi jutarnji program, međutim, pukao joj je glas. Pozvala je urednicu, koja joj nije verovala, već je pomislila da je posredi Ksenijina prvoaprilska šala - prisetila se Katarina, pa istakla da se u sličnim situacijama jedna drugoj uvek nađu pri ruci.

Foto: Informer

 

Mnoge smešne situacije dešavale su se tokom programa uživo, a Mandićeva je nekoliko podelila sa čitaocima Informera.

- Dešavalo se da padne gost sa stolice. Jednom prilikom sam najavila pogrešnog čoveka potpuno nesvesna da sam napravila grešku. Znala je mačka da nam ušeta u studio, pa da zbuni sve goste, ali to je lepota ovog posla i živog programa.

Poste

Lepe voditeljke Vaskrs proslavljaju u duhu tradicije sa najbližim članovima porodice, a farbanje jaja im je omiljen običaj.

- Poštujemo sve običaje koje nalaže naša veroispovest, čuvamo porodičnu tradiciju kakva je bila i kada sam bila mala. Lora uživa u farbanju jaja na Veliki petak, farba ih i kod kuće sa bakom. Danilo još nije svestan praznika jer je suviše mali. Majka i ja zajedno farbamo jaja. Umemo da ofarbamo više od sto svake godine. Što se tiče kuhinje, ne pomažem ništa jer ne umem! Mama je glavna i neprevaziđena kuvarica. Uvek sam na usluzi, ali se u kuhinju ne petljam - priča Ksenija, a slična atmosfera vlada i u domovima njenih koleginica.

Foto: Zoran Sinko

 

- Postim skoro svaki Vaskršnji post i radujem se tom prazniku. U našoj porodici se poštuju svi običaji, a za trpezu su zaduženi roditelji. Naravno, na Veliki petak pomažem deci u farbanju jaja i tada sam još veće dete od njih - kaže Katarina, a na njene reči se nadovezuje Ana:

- Moj četvorogodišnji sin dekoriše jaja od stiropora, kupili smo već sve ukrase, travicu i zeke jer volim da svaki detalj bude osmišljen, da sve bude šareno i lepo. U kuhinji se ne snalazim sjajno. Pobrinuću se za vaskršnji doručak, a za ručak ću da se ogrebem o roditelje. Cela porodica će biti na okupu, baš kao što bi i trebalo!

Foto: Zoran Sinko

 

I deca nam se druže

Pored toga što su se sprijateljile tokom rada na Informer televiziji, Ksenija, Katarina i Ana prenele su pozitivne emocije i na svoju decu, koja se zajedno igraju dok mame vreme provode u studiju.

- Nismo se samo mi sprijateljile već i naša deca, koja se često igraju kada ih dovedemo na posao - kažu lepe voditeljke.

Više fotografija pogledajte u galeriji ispod:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija