• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

04.05.2024

11:18

Danici Crnogorčević otkazan koncert u Crnoj Gori! Posle sukoba s Karleušom, usledilo i ovo

Tanjug

Estrada

Danici Crnogorčević otkazan koncert u Crnoj Gori! Posle sukoba s Karleušom, usledilo i ovo

Podeli vest

Pevačica je trebalo d zapeva u Nikšiću 8. maja, ali do toga neće doći

Odlukom organizatora koncert Danice Crnogorčević je otkazan zbog “nepredviđenih i objektivnih okolnosti”, kako se navodi u saopšenju na sajtu SC, gde je koncert trebao da se održi.

Foto: Tanjug

 

 

Interesantno je da je otkazivanje koncerta usledilo samo dva dana nakon sukoba Jelene Karleuše sa tamošnjim Komitima koji su je napali jer je Crnogorce nazvala braćom. 

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Podsetimo, Danica se svojevremeno našla u žiži interesovanja, kada je 2023. godine na Badnje veče nastupila ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici gde je otpevala pesmu "Oj, svijetla majska zoro" sa izmenjenim tekstom u kojem je spomenula Kosovo i Obilića, nakon čega joj je zaprećeno kaznom od 20.000 evra.

Ona se tada povodom ovakve rigorozne vesti oglasila i prokomentarisala ovaj skandal.

- U povratku iz Republike Srpske sam pročitala ovu vest. Mislila sam da će ovo biti samo nešto prolazno, ali nije tako. Ljudi ovo je nedelja kada proslavljamo Hristovo rođenje, Božić, ajde da bar ovih nedelju dana sakrijemo tu mržnju. Pa ćemo se posle tužiti i svađati i da se mirimo ako Bog da - rekla je pevačica tada i dodala:

Foto: Privatna arhiva

 

 

- Ono što mogu da kažem o toj himni i oni znaju, ali vole da budu da čitani pa zato tako pišu. Ta himna datira još od 1863. godine odnosno 1864. godine i postoji puno pisanih arhivskih tragova te himne. Generalno je to što sve parohije u Crnoj Gori znaju. Apsolutno nemaju osnova za bilo kakve službe, ali dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija