• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

14.05.2024

07:02

"Skroz sam remontovana": Suzana Mančić iskreno o svim svojim plastičnim operacijama

ATAIMAGES

Estrada

"Skroz sam remontovana": Suzana Mančić iskreno o svim svojim plastičnim operacijama

Podeli vest

Suzana Mančić kaže da bez dlake na jeziku priča o plastičnim operacijama jer na taj način želi da ohrabri žene koje nisu zadovoljne svojim izgledom.

Skroz sam remontovana, kaže Suzana Mančić (67). Poznata voditeljka ne krije da je nedavno operisala kapke, kao i da je zatezala lice. Rezultati nakon zahvata su sjajni, a ona je podelila svoje iskustvo sa čitaocima Informera kako bi ohrabrila i informisala žene koje su nezadovoljne svojim izgledom da se podvrgnu istim.

Foto: ATAIMAGES

 

- Nemam ništa protiv estetskih korekcija, smatram da žena treba da vodi računa o svom izgledu i kada dođe u neke godine. Ja sam skroz remontovana! Otvoreno pričam o tome jer to ne treba da bude tabu tema, želim da podignem svest o tome i ohrabrim žene koje nisu zadovoljne sobom da se obrate najboljim stručnjacima kako bi bile potpuno zadovoljne - rekla je Mančićeva i objasnila kako je prošla intervencija kapaka:

- Sve je prošlo u redu, kapke mi je operisao Rus, a sam proces je bio čak i ugodan, to mogu slobodno da kažem. Nisam krila ni da sam pre četrdeset godina prva ugradila silikone - pohvalila se uz osmeh večita "loto devojka".

Foto: ATAIMAGES

 

Šarmantna voditeljka, otkad se pojavila na malim ekranima, važi za seks-simbol, a tome su najviše doprineli njeno zgodno telo i bujno poprsje za koje je zaslužan hirurg iz Nemačke.

- Želela sam da povećam obim grudi, pa sam sela u žuti "jugo" i uputila se pravo u Minhen. Najbolji stručnjak u to vreme me je operisao, silikone sam platila oko 4.000 evra. Nikada kasnije nisam radila grudi, pažljivo se brinem o njima. Jedan moj prijatelj često u šali zna da kaže: "Tako je to kad Nemac namesti."

Zbog zdravstvenih problema sa kukovima i nesnosnih bolova koji su je dugo mučili Suzana je morala da operiše i njih.

Foto: ATAIMAGES

 

- Imala sam jake bolove. Jedva sam stajala, pa sam otišla na operaciju kukova. Proces oporavka nije dugo trajao, a nakon operacije sam se preporodila. Treniram, šetam, radim vežbe, ponovo se osećam kao devojčica. Mnoge bake i deke me često zaustave na ulici i pitaju me kako je prošla ta intervencija, a ja im onda rado sve objasnim i ohrabrim ih da urade isto, uvek volim da pomognem ljudima kada mogu - zaključuje Mančićeva za Informer.

Suzana: Suprug me obasipa komplimentima

Lepa voditeljka je u braku sa grčkim biznismenom Simonom Ocomokosom, za koga Suzana kaže da joj je uvek velika podrška u teškim trenucima, ali da on do sad nije primetio da se podvrgla estetskim operacijama. Sa druge strane, kako kaže, uvek primeti kada nabaci koji kilogram viška.
- Suprug primeti da li sam se ugojila ili smršala, a onda mi kaže: "Mančić, smršala si, divno izgledaš." Mogu da se pohvalim da me često obasipa komplimentima - rekla je Suzana za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija