• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

14.05.2024

17:14

"Žele da izvuku što više novca van dogovora": Sin Alke Vuice prevario srpskog repera, umešan i advokat

Društvene mreže/shutterstock

Estrada

"Žele da izvuku što više novca van dogovora": Sin Alke Vuice prevario srpskog repera, umešan i advokat

Podeli vest

Lule tvrdi da su Arian i on imali odličnu saradnju, ali da je na samom kraju sve pošlo po zlu.

Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Lule Pljugica tvrdi da ga je sin pevačice Alke Vuice, Arian, prevario za saradnju. 

Kako je Lule ispričao, oni su se dogovorili da mu Arian uradi pesme za novi album, ali je sve palo u vodu prilikom potpisivanja ugovora. 

Foto: K.Ć.

 

- Dogodila mi se jako neprijatna i neočekivana situacija sa sinom Alke Vuice, koji je producent. Išao sam u Zagreb da se dogovorim sa njim da mi uradi pesmu. U to je uključio njegovog drugara tekstopisca, koji je uradio odličan posao i sa njim sam dogovorio isplatu na ruke da dobije odmah. Tako je i bilo. Platio sam mu 3.000 evra. S njim sam se dogovorio da mi uradi pesmu i da svakog meseca dobije određen procenat od striming platformi, potpis na pesmu da je on uradio i tu smo se rukovali - priča Luka. 

Lule je ispričao da je Arian u celu priču uključio i advokaticu, koja je od repera tražila novac na ruke i veći mesečni procenat u odnosu na ono što je dogovoreno. 

 

- Sve je bilo u redu. Moja producentska kuća, koja mi radi distribuciju, poslala mi je papir da mu prosledim da ga potpiše da je on uradio pesmu kako bi mogli da prijave autorska prava na njega. Međutim, on se tada iznervirao i uključio advokata, koji je tražio nenormalnu sumu novca unapred i mnogo više procenata od onog što smo se nas dvojica dogovorili. Zvao sam ga nekoliko puta, ali on nije hteo da se javi na poziv, već je forsirao da advokat priča umesto njega sve vreme. Meni je jako krivo jer smo dogovorili jedno i odjednom uključuje nepoznate ljude u naš dogovor. Zahtevaju da im ja dam neke pare i da izvuku što više mogu novca van dogovora. Dogovorili smo se 30 odsto da ima, a njegova advokatica kada se javila, uslovila je da im dam 50 procenata i 2.500 evra. Čim sam skrenuo pažnju njemu i njegovom advokatu da i ja imam pravni tim, više se nismo čuli - rekao je on za Kurir. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija