• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

15.05.2024

23:04

Ostvaren prvi cilj! Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana saopštili važnu vest! (VIDEO)

Društvene mreže/ataimages

Estrada

Ostvaren prvi cilj! Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana saopštili važnu vest! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Rokvić i njegova supruga saopštili su danas, baš na dan porodice, radosnu i važnu vest.

Pevač Nikola Rokvić krenuo je pre 24 dana pešice do Egine u Grčkoj, gde će se pokloniti moštima Svetog Nektarija Eginskog, a ovo pokloničko putovanje ima humanitarni karakter.

Preko svoje Fondacije "Porodica" Nikola prikuplja novac za decu obolelu od raka. U svemu mu podršku pruža porodica i supruga Bojana, pa su tako danas svi zajedno objavili radosne vesti.

 

 

Na današnji dan kada proslavljamo svetski dan porodice, naš prvi cilj je ostvaren!!!! Idemo dalje uz Božju pomoć do Egine - rekao je Rokvić.

Nikola i Bojana su saopštili da su prikupili sav potreban novac za pedijatrijsku onkologiju, reč je o iznosu od 200.000 evra. Međutim, oni ne misle da stanu, a sve buduće uplate otići će Dečjoj onkologiji u Nišu.

 

 

Podsetimo, Nikola je već preko tri nedelje na hodočašću, a na svom Instagramu redovno se oglašava sa puta i obaveštava svoje pratioce koliko je prešao kilometara, kakvi su uslovi i koliko je novca skupljeno do sada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija