• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T. -D.G.

16.05.2024

07:01

Ivana Bum Nikolić spremna za novu vezu! Pevačica ispričala šta očekuje od patnera (VIDEO)

Zoran Sinko

Estrada

Ivana Bum Nikolić spremna za novu vezu! Pevačica ispričala šta očekuje od patnera (VIDEO)

Podeli vest

Dok vredno radi na novim pesmama Ivana bum Nikolić se nada da će joj se ovog leta desiti nova ljubav.

Ivana Bum Nikolić bila je veoma uzbuđena na pomociji novog albuma svoje koleginice Teodore Džehverović, jer kaže i sama radi na novom projektu, pa zna koliko je rada i truda uloženo u sve to.

Foto: Zoran Sinko

 

- Drago mi je zbog svih kolega, iskrena da budem nisam sve presušala, ali mi je drago da su izbacili nove albume. Ja spremam neko mini izdanje, da predstavim publici ono što sam ja. Nisam sigurna da ću uspeti da tu bude 10 ili 11 pesama, ali biće EP , biće pet šest pesama sigurno - rekla je Ivana i najavila svoj album za maj iduće godine.

- Sad je gužva ljudi - rekla je kroz smeh.

Od pesama svoje koleginice izdvojila je onu koju je Teodora radila i duete sa Albinom i sa Devitom.

- Stvarno su dobre pesme - zaključila je Nikolićeva.

Foto: Zoran Sinko

 

Priznala je da je baš ovih dana završila snimanje duetske pesme koja uskoro izlazi, ali nije još htela da otkriva sa kim, samo je potvrdila da je u pitanju kolega.

A onda je progovorila o svom ljubavnom životu.

- Ne znam zašto sam sama, ja nisam neko ko juri vezu. Ko zna možda sad na leto nađem nekog. Ali da se razumemo, nisam ja za letnje šeme, ja sam za ozbiljnu vezu. Volim kad imam partnera da ta veza dugo traje - kaže Ivana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija