• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S.M./Z.A.

16.05.2024

14:31

"Da, to me zanima!" Dok je Džehva slavila i lumpovala, Ema Radujko se snimila u izazovnom izdanju i poslala brutalnu poruku (FOTO)

ATAIMAGES/instagram

Estrada

"Da, to me zanima!" Dok je Džehva slavila i lumpovala, Ema Radujko se snimila u izazovnom izdanju i poslala brutalnu poruku (FOTO)

Podeli vest

Sukob između Teodore Džehverović i Eme Radujko datira još od Eminog gostovanja na TV "Informer", a popularna Džehva nije pozvala mlađu koleginicu na promociju svog albuma.

Teodora Džehverović sinoć je priredila promociju za novinare i proslavu za prijatelje i najbliže saradnike, povodom izlaska svog novog albuma "Žena bez imena".

Veselju su prisustvovale brojne poznate ličnosti, ali ono što su svi primetili jeste da se mlada pevačica i Teodorina doskorašnja drugarica, Ema Radujko, nije pojavila.

Kako je izvor, koji je dobro upućen u priču, rekao za Informer, Ema zapravo nije ni bila pozana na promociju, a ceo konflikt između dve pevačica i drugarice počeo je nakon Eminog gostovanja na TV "Informer" gde je odgovorila na pitanje voditelja odakle ta priča da ona liči na Teodoru Džehverović?

Foto: Printscreen/Instagram/emaradujko

 

Znaš kako, sad ta priča i nije više toliko u fokusu, ali me u jednom trenutku jeste smorila i baš sam bila u fazonu evo ja ću da uradim nešto, samo da ne ličim na nju, iako ja ovako izgledam od kad me majka rodila. Ona je devojka koja je imala neke estetske zahvate, a ja na primer nisam. Šta treba da uradim? Da uzmem i uradim nešto na sebi da bih izgledala drugačije? - rekla je tada Ema, što je Džehverovićevu očigledno razbesnelo, pa se, kako izvor tvrdi čak i požalila njihovoj "šefici":

Ema nikada ne bi rekla nešto sa namerom da povredi nekoga koga voli, ali izgleda da Teodori sujeta ne dozvoljava da shvati pravi kontekst komentara. Čak se žalila i menadžerki Sandri na Emino ponašanje i Emu je to posebno povredilo - rekao je za Informer dobro upućen izvor.

Foto: Printscreen/Instagram/emaradujko

 

I dok je Teodora sinoć slavila, Ema Radujko je uživala u toplini svog doma, pa se oglasila na svom Instagram nalogu kratkim i provokativnim snimkom.

Naime, Radujko se snimila dok je ležala na krevetu u donjem vešu i čitala knjigu, a stori je propraćen i pesmom Elene Kitić "Ekstra fensi", čije reči glase:

"Samo dobre vesti (Da, to me zanima)
 Samo ekstra fensi (Da, to me zanima)
 Halo, lepi, 'de si (Da, to me zanima)
 Samo pleši, samo pleši"

Foto: Printscreen/Instagram/emaradujko

Za sada nije poznato da li je Ema ove reči uputila nekome konkretno, ili je samo želela da pokaže da ne haje za to što nije pozvana na promociju svoje koleginice i doskorašnje drugarice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija