• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

17.05.2024

13:56

Informer se priključio velikoj humanitarnoj akciji Nikole Rokvića! Pevač se uključio u Kolegijum i zahvalio na doniranju novca za lečenje dece (VIDEO)

Instagram/ Nikola Rokvić

Estrada

Informer se priključio velikoj humanitarnoj akciji Nikole Rokvića! Pevač se uključio u Kolegijum i zahvalio na doniranju novca za lečenje dece (VIDEO)

Podeli vest

Nikola se uključio u Kolegijum na Informer televiziji i javno se zahvalio glavnom i odgovornom uredniku Draganu J. Vučićeviću jer je ispred svoje redakcije donirao novac za lečenje bolesne dece.

Pevač Nikola Rokvić krenuo je pešice do Egine u Grčkoj, gde će se pokloniti moštima Svetog Nektarija Eginskog, a ovo pokloničko putovanje ima humanitarni karakter. Preko svoje Fondacije "Porodica", pevač prikuplja novac za decu obolelu od raka. 

Nikola se uključio u Kolegijum na Infomer televiziji, gde je rekao da je uskoro blizu cilja, kao i da je do sadašnje putovanje prošlo u najboljem redu. Pored toga, Rokvić se javno zahvalio i redakciji Informera jer je donirala novac za njegovu humanitarnu akciju i na taj način pomogla u lečenju bolesne dece. 

Foto: Informer TV

 

- Nikolu Rokvića znate svi kao pevača, a sad ga upoznajemo i kao ozbiljnog humanitarnog radnika. On je krenuo peške od Beograda do Egine, manastira Svetog Nektarija Eginskog i ne samo da pešači, nego tim pešačenjem skuplja pare za lečenje teško bolesne dece - rekao je na samom početku Dragan J. Vučićević. 

Pevač je zatim otkrio da je skupljen novac za dečiju onkologiju u Beogradu, kao i da se sada skuplja novac za dečiju bolnicu u Nišu. 

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo ja sam na nekih 180 kilometara od Atine, upavo prelazim jednu planinu. Zahtevan je teren, ima dosta uspona, ali uz Božiju pomoć sve će biti dobro. Za sad je prukupljeno 26 miliona dinara i idemo dalje, ne stajemo dok, Bože zdravlja ne stignem na Eginu. Nemam nikakvih zdravstvenih problema, dobro sam se pripremio, bio sam u dobroj formi. Zadnjih dana sam imao problema sa psima lutalicama, imao sam jedan i napad. Idem kroz puste predele gde nema nigde nikoga i onda je to veliki izazov, ali u Božiju pomoć sve to prođe - izjavio je Nikola. 

Foto: Informer TV

 

Dragan J. Vučićević je zatim sve firme, ali i pojedince pozvao da se priključe ovoj akciji. 

- Brojne firme su se priključile, ali može to i bolje. Ja bih želeo da pozovem sve ljude koji mogu da pomognu ovoj tvojoj akciji jer je humana stvar. Da li konkretno možeš da mi kažeš za šta će biti utrošen novac koji zaradiš? - pitao je glavni i odgovorni urednik. 

Nikola je iskoristio priliku i javno se zahvalio redakciji Informera jer su učestvovali u humanitarnoj akciji. 

Foto: Informer TV

 

- Ja moram da kažem javno, iako niste želeli da pričate o tome, da ste vi jedini mediji koji je dao donaciju i mnogo sam vam zahvalan, moram to javno da kažem. Prikupili smo sredstva za dečiju pedijatrijsku onkologiju u Beogradu, za mikroskop i tri aparata, kao i za renoviranje dela onkologije. Sada ostala sredstva koja prikupimo ćemo donirati dečijoj onkologiji u Nišu. Velika radost i veliki je odziv ljudi, pozivam sve da se odazovu i da se svi ujedinimo kako bi nam svima bilo bolje. Još jednom hvala vam od srca, hvala na dobročinstvu jer ste pomogli u ovoj našoj misiji, stvarno ste me prijatno iznenadili - rekao je Nikola pa otkrio do kada se nada da će stići do cilja: 

- Bože zdravlja, nadam se da ću do cilja stići do utorka ili srede - izjavio je Nikola za Informer TV. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija