• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.05.2024

08:10

Anastasiju sačekalo iznenađenje u ponoć! Pevačica proslavlja rođendan, a porodica Gudelj joj ovo priredila! (FOTO)

Instagram/raznatovicanastasija

Estrada

Anastasiju sačekalo iznenađenje u ponoć! Pevačica proslavlja rođendan, a porodica Gudelj joj ovo priredila! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Anastasija Ražnatović danas proslavlja svoj 26. rođendan, a posle ponoći sačekalo je iznenađenje.

Anastasija sa svojim suprugom Nemanjom živi u Sevilji u Španiji, daleko od svoje primarne porodice i ne može da proslavi rođendan sa majkom i bratom.

Međutim, uz nju njen suprug Nemanja Gudelj, kao i cela njegova porodica, a oni su rešili da Anastasiji ulepšaju slavljenički dan i iznenade je u ponoć.

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

Nakon što je prošlo dvanaest sati, Anastasiji su otpevali rođendansku pesmu uz balone, velikog medu i tortu u obliku srca. 

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

Pevačica nije skidala osmeh s lica, a  Nemanjina sestra Vanja sve je objavila na svom profilu na Instagramu.

Inače, ranije se šuškalo da Cecina ćerka i njena zaova Vanja nisu u najboljim odnosima, s obzirom na to da su se u nekom trenutku i otpratile sa Instagrama, međutim, ovogodišnja proslava Đurđevdana, porodične slave Gudelja, pokazala je da je među Anastasijom i Vanjom sve kako treba. Njih dve su zajedno đuskale, a u jednom trenutku zajedno i zapevale Anastasijih hit "Rane".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija