• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

25.05.2024

11:38

Zafalilo para, pa se setila Srbije? Licemerna Jadranka Barjaktarović usred kafane peva srpsku patriotsku pesmu, a bakšiš samo pljušti! (VIDEO)

ATAIMAGES/Shutterstock

Estrada

Zafalilo para, pa se setila Srbije? Licemerna Jadranka Barjaktarović usred kafane peva srpsku patriotsku pesmu, a bakšiš samo pljušti! (VIDEO)

Podeli vest

Iako joj je već nekoliko godina zabranjen ulazak u Srbiju, pevačica Jadranka Barjaktarović očigledno pokušava da sve preokrene u svoju korist, pa je na nastupima po kafanama počela da peva i srpske patriotske pesme.

Pevačica Jadranka Barjaktarović, koja je jedno vreme često nastupala u Srbiji i rado uzimala srpski novac, dobila je zabranu ulaska u našu zemlju, nakon što je 2020. godine, na jednoj proslavi u Podgorici, reči pesme: "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", izmenila u: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije."

Ipak, iako se pravila da je to ne potresa i da je sve u najboljem redu, pevačici, za koju se pričalo i da je bliska sa kriminalnim miljeom, je očigledno zafalio novac, pa se setila Srbije.

Naime, ona je očigledno odlučila da pokuša da se "opere", pa je tako na tezgama u Crnoj Gori počela da peva i srpske tradicionalne pesme sa Kosova i Metohije.

Foto: ATAIMAGES

 

Na društvenoj mreži "Iks" pojavio se snimak na kojem se vidi Jadranka kako peva patriotsku pesmu, koju u originalu izvodi Danica Crnogorčević, "Sini jarko sunce sa Kosova", a bakšiš pljušti na sve strane.

Pogledajte kako ovu pesmu peva licemerna Jadranka:

Reči Daničine pesme glase:

Sini jarko sunce sa Kosova, ne damo te, zemljo Dušanova
Ne damo te, zemljo Nemanjića, Obilića, braće Jugovića
Ne damo te, zemljo Nemanjića, Obilića, braće Jugovića

 

Svi će Srbi kao Jugovići za krst časni na Kosovo ići
Da odbrane zemlju blagodatnu za krst časni i slobodu zlatnu
Da odbrane zemlju blagodatnu za krst časni i slobodu zlatnu

 

Od Kruševca, Prizrena, Cetinja, Dubrovnika, Knina, Nevesinja
Sa Avale, Lovćena i Šare, kliče Srpstvo, ustani, Lazare
Sa Avale, Lovćena i Šare, kliče Srpstvo, ustani, Lazare

 

Dok je Peći i dok je Dečana, Gračanice i Gazimestana
Ne damo te, vaskrslo Kosovo, najsvеtije polje Srbinovo
Ne damo tе, vaskrslo Kosovo najsvetije polje Srbinovo


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija