• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

25.05.2024

15:03

"Ima li Pejovićeva žena brata?" Natašu Bekvalac pitali za potez Acove supruge, ona odgovorila u svom stilu

informet /ataimages

Estrada

"Ima li Pejovićeva žena brata?" Natašu Bekvalac pitali za potez Acove supruge, ona odgovorila u svom stilu

Podeli vest

Popularna pevačica, Nataša Bekvalac, često iznenadi svojim izjavama, ali i nasmeje sve prisutne, jer je poznata po smislu za humor.

Nataša Bekvalac, pored sjajnih pesama koje je otpevala, poznata je i po svom smislu za humor koji pokazuje u najrazličitijim prilikama.

Ovoga puta je na pitanje predstavnika sedme sile u vezi sa Acom Pejovićem i njegovom suprugom Biljanom, odgovorila u svom prepoznatljivom stilu.

Naime, novinari su upitali Natašu da li je ispratila da je Acu supruga Biljana iznenadila poklonom i kupila mu nov auto, kojim je pevač nedavno i došao na promociju svog albuma?

Foto: Tanja Andric

 

Predstavnici sedme sile pitali su Natašu da li je ispratila da je Acu Pejovića supruga Biljana iznenadila poklonom i kupila mu novi auto i da li je ona nekada bila tako darežljiva?

Nataša je prvo odgovorila "Ne", a zatim se našalila onako kako samo ona to ume.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ima li Acina žena brata? Mislim da je ona fantastična supruga - rekla je pevačica.

Bekvalčeva je otkrila i da retko izlazi, ali i na čemu vredno radi:

- Ne sećam se kad sam izašla zadnji put, nisam se zabila u kuću, već u posao, uživam u tome. Intenzivno radim na albumu, jer ga 9 godina nisam izdala - otkrila je pevačica, piše "Blic".

Inače, Nataša se na jednom prestoničkom događaju sinoć pojavila u kombinaciji kojom je oduševila sve prisutne.

Foto: ATAIMAGES

 

Korset haljina, sa širokim donjim delom, koja je istakla njene grudi i stavila ih u prvi plan, zasigurno je zapalila maštu svih prisutnih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija