• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello/Informer/D.S.

12.04.2024

08:14

"U mojim godinama nema govora o...": Nataša Bekvalac otkrila koje namirnice jede kako bi održala vitku liniju

Masha Bandjur

Estrada

"U mojim godinama nema govora o...": Nataša Bekvalac otkrila koje namirnice jede kako bi održala vitku liniju

Podeli vest

Izgled Nataše Bekvalac komentariše se otkad se pojavila na javnoj sceni, ali čak i kada nabaci poneki kilogram više uvek je važila za neverovatnu lepoticu.

Čini se da Nataša Bekvalac danas izgleda bolje nego ikada, a liniju je dovela do perfekcije pre dve godine kada je odlučila da se posveti svom telu i kilaži. Iako kaže da genetika igra veliku ulogu u njenom izgledu, Nataša priznaje da je disciplinovan odnos prema hrani odgovoran za njen izgled nakon 40. godine.

Foto: ATAIMAGES

 

- U mojim godinama više nema govora o tome da mogu da jedem šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan - znam kakvu hranu treba da unosim, koliko vode treba da popijem i koliko treba da se krećem. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, to veoma primetim - rekla je za Kurir TV.

Kada je iz jelovnika izbacila peciva, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove, smršala je 10 kilograma za mesec dana.

Foto: printscreen instagram

 

Voće je jela samo nedeljom, a dozvoljena joj je bila svaka vrsta mesa, samo da nije preterano masno.

Nataša se nije odrekla jaja i mlečnih proizvoda, ali je rekla da nije jela mnogo kačkavalja ili feta sira.

Sveže povrće je jela u neograničenim količinama, a omiljeni su joj kupus, zelena salata, luk, paradajz i karfiol i brokoli.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Najviše unosi orašaste plodove, a uz to pije dve i po litre vode dnevno.

Raspored konzumiranja namirnica takođe je bio presudan za njenu savršenu liniju. Šest dana se striktno drži namirnica koje su joj propisane, a onda nedeljom pojede pirinač, krompir ili testeninu.

Jedina namirnica koje se potpuno odrekla su slatkiši, a velike rezultate dali su i redovni treninzi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija