• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2024

12:36

Marija Šerifović održala koncert u rodnom Kragujevcu: Pevačicu preplavile emocije, ovo nije očekivala (VIDEO)

Informer

Estrada

Marija Šerifović održala koncert u rodnom Kragujevcu: Pevačicu preplavile emocije, ovo nije očekivala (VIDEO)

Podeli vest

“Maro, mi te volimo” orilo se prepunom halom Jezereo u Kragujevcu na početku koncerta Marije Šerifović, koji je ujedno i njen prvi solistički koncert u rodnom gradu.

Na samom početku Mariju su preplavile emocije zbog ogromnog aplauza koji je dobila od svojih Kragujevčana.

“Pre 20 godina sam otišla odavde da bih postala najbolja…ne dolazim često, ali kada dođem najviše volim da se provozam svojom ulicom”, rekla je Marija na početku koncerta.  

Pred prepunom halom Marija je otvorila koncert numerom „Drugačija“ sa novog albuma, a nakon izvođenja pesama sa novog albuma usledili su neki od njenih najvećih hitova koje je publika sa oduševljenjem dočekala, a potpuna emotivna ekstaza usledila je tokom pesme “Bol do ludila”.

Pred početak koncerta, Marija je medijima otkrila da je u publici i njen otac Rajko, dok je majka Verica ostala u Beogradu da čuva malog Maria.  

Koncert u Kragujevcu je prvi koncert u Srbiji od početka turneje “Dolazi ljubav”, koju je Marija započela početkom godine. Ova turneja je usledila nakon izlaska njenog istoimenog albuma, krajem prošle godine.

Posle Kragujevca, Marija Šerifoviću nastavlja regionalnu turneju, slede  veliki koncerti - 29. maja u Dizeldorfu, 8. juna u Cirihu, 12. okotobra u Sarajevu, 2. novembra u Skoplju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija