• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

28.05.2024

16:46

"Kliknulo je na prvu": Anastasija i Gudelj su se danas venčali, a evo kako su se upoznali

Printscreen/Instagram

Estrada

"Kliknulo je na prvu": Anastasija i Gudelj su se danas venčali, a evo kako su se upoznali

Podeli vest

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj danas rekli sudbonosno "da" pred matičarem!

Posle crkvenog venčanja koje je bilo u julu prošle godine, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj danas su sklopili i građanski brak.

Anastasija i Nemanja su ovim povodom napravili proslavu, a slavlje je organizovano u vili njene majke, Cece Ražnatović. 

Foto: Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

 

- Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej – rekla je Anastasija tada ne otkrivajući previše detalja:

- Oboje smo javne ličnosti, jasno nam je što medije zanima, normalno prihvatamo tu činjenicu. On nije ljubomoran, nema razloga da bude. Sigurno je da će biti pritiska, ali ako je nešto pravo, ništa ne može da ga poruši.

Foto: Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

 

Što se tiče upoznavanja sa Cecom i ostatkom njene porodice, Anastasija je ranije za medije otkrila:

 

- Upoznavanje je prošlo super, srećna sam jako i zadovoljna. Ljudi dolaze, dočekujem ih. Znala sam da će sve proći kako treba. Ceca je prebacila na mene, ali ni ja ne mogu da kažem zbog čega je plakala. Verovatno ću se latiti mikrofona, otpevaću Nemanji neku moju pesmu, on ne sluša našu muziku, voli moje pesme.

Ceremoniji su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj, koje su sa radošću dočekale ovaj poseban trenutak.

Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija