• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.05.2024

18:17

Medijski rat se nastavlja? Severina ne prestaje da provocira Duška Tošića, Vučkovićeva zakuvala novi haos na mrežama

Ataimages/Instagram karleusastar

Estrada

Medijski rat se nastavlja? Severina ne prestaje da provocira Duška Tošića, Vučkovićeva zakuvala novi haos na mrežama

Podeli vest

Severina Vučković ne prestaje da provocira fudbalera i još uvek zakonitog muža Jelene Karleuše, Duška Tošića.

Pevačica Severina Vučković našla se u centru skandala kada je Informer ekskluzivno objavio njene prepiske sa fudbalerom i suprugom pop zvezde Jelene Karleuše, Duškom Tošićem.

Već danima ceo region bruji o njegovom bezuspešnom pokušaju da je zavede, a Severina ne prestaje da provocira.

Foto: Informer

 

Naime, Vučkovićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila video ispod kojeg su se ređali komentari, a ona je u odgovorima koristila iste rečenice iz dopisivanja sa Tošićem.

Foto: Printscreen/severina

 

- Drug radi pravi sinu 18. rođendan. Radiš li to? Radi li se? Pijemo? Upoznaćemo se! Dobro jutro S. - samo su neki od komentara, na šta je Severina odgovarala kao što je odgovarala suprugu Jelene Karleuše:

 

- Radim li mu rođendan? Ne. Pevam - da. Ali ne znamo se… Kako? - pisala je Severina u komentarima.

Foto: printskrin Instagram

 

Podsetimo, Duško Tošić je rekao da je kontaktirao Severinu kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Prema njegovim rečima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Vučkovićevu da im zapeva na zabavi.

Foto: ATAIMAGES

 

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to je razlog mog kontakta - rekao je Tošić za Kurir.

Podsetimo, prepiska bivšeg fudbalera i hrvatske pevačice Severine već danima je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama, u našem regionu.

Foto: ATA Images

 

Suprug pop dive Jelene Karleuše je u više navrata slao poruke hrvatskoj zvezdi koja mu je, prema onome što se videlo u prepiskama, na iste odgovarala.

- Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel? - glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila:

- Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati - uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: "Okej!"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija