• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.05.2024

07:35

Zorana Mićanović pokupila bakšiš na svom rođendanu! Pevačica lumpovala do zore, a pao i prvi javni poljubac sa MC Stojanom (VIDEO/FOTO)

Printscreen/TikTok/uzivotekaofficial, ATA Images

Estrada

Zorana Mićanović pokupila bakšiš na svom rođendanu! Pevačica lumpovala do zore, a pao i prvi javni poljubac sa MC Stojanom (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Zorana Mićanović sinoć je proslavila rođendan u rodnom Šapcu i ugostila brojne kolege sa estrade.

Bivša učesnica "Zvezda Granda" i vlasnica hitova "Sikter" i "Dragane" na proslavi se pojavila u elegantnoj crvenoj haljini koja je istakla sve njene atribute. 

Sa Zoranom su slavili Žika Jakšić, Boba Živojinović, Sandra Rešić, Katarina Grujić, Stefan Kosamajc, Nina Jovanović, Milica Jokić, Milan Milošević kao i njen dvadeset godina stariji dečko, reper MC Stojan, koji je stigao među poslednjima.

Foto: Printscreen/TikTok/uzivotekaofficial

 

Kako je veselje odmicalo i atmosfera dostizala vrhunac mikrofona se latila i slavljenica, koja je otpevala nekoliko pesama, a bakšiš ni ovoga puta nije izostao.

 

 

Zorana i njen dečko MC Stojan otpevali su i svoju duetsku pesmu, a pao je i prvi poljubac u usta pred kamerama. 

 

 

Dok su se gosti veselili uz njen hit "Dragane" Zorana je isekla slavljeničku tortu na šest spratova ukrašenu crvenim ružama i sipala šampanjac, a iza nje je vatromet prštao na sve strane.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija