• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

30.05.2024

23:27

Desingerica uporedio Vojaža i Pljugicu, pa šokirao izjavom: "Teško je biti toliko talentovan da napraviš to da ne potraje"

Miloš Rafailović/ataimages

Estrada

Desingerica uporedio Vojaža i Pljugicu, pa šokirao izjavom: "Teško je biti toliko talentovan da napraviš to da ne potraje"

Podeli vest

Večeras se u prestonici održala promocija albuma "Generacije Zed", a mnoge poznate face su došle da podrže mlade zvezde.

Među zvanicama su se našli i Dragomir Despić Desingerica i mlada pevačica Indođija. Njih dvoje su na samom početku intervjua otkrili da li spremaju i neki zajednički duet.

- Kao prvo, ja sam sada upoznao ovu devojku. Šalim se (smeh). Pa evo, šta Milica kaže - rekao je Desingerica u svom stilu.

- Spremio mi je pesmu, vredno je radio, ali je nećemo sada izbaciti - nadovezala se Milica na njegove reči.

Foto: Informer

 

- Pa nećemo je izbaciti, dužna mi je novac od ranije - dobacio je Despić kroz šalu.

Kako su gotovo svi najpoznatiji pevači "Generacije Zed" na novom albumu, jedno ime je izostalo, a predstavnici medija su to odmah primetili. Naime, Vojaž nije učestvovao u stvaranju ovog remek dela, a Desingerica se osvrnuo na njegov izostanak.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Kako komentarišeš to što Vojaž neće biti među izvođačima na albumu?

- Majke ti, nema ga? Pa čudno komentarišem, iskreno. Ja kada sam bio u studiju, trebalo je da izađe i njegova pesma. Iskrono mi je baš čudno, u šoku sam. Možda se nešto tu i desilo, ja ne znam, jer mi je baš čudno da ga nema na ovom albumu. Ja volim samostalnost, ali je to možda trebalo do ovog albuma da traje. Vojaž se možda posvetio svom albumu koji snima - prokomentarisao je Dragomir.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Na pitanje da li misli da će Vojaž proći kao Pljugica, njegov bivši saradnim, Desingerica se od srca nasmejao i rekao:

- Neće bajo. Teško je biti toliko talentovan da napraviš to da ne traje - rekao je on, pa otkrio da li su njih dvojica u kontaktu:

- Nisam, što bi bio? Znaš kako, kakvo ti je društvo, takav si i ti, a ja želim još da rastem.

Dragomir Despić je poznat po svojim kontroverznim nastupima, gde krsti publiku patikom i gađa ih čarapama. Nedavno je izbila i tuča između dve devojke, a sada je Desingerica otkrio kako on to doživljava.

- To se devojke malo džapaju. To je sve normalno, one se bore koja će tu pre da dođe do mene. Tako se i u Africi lavice bore oko lava, tako da je to okej. Moram samo da kažem da se one ne džapaju baš mnogo, ostane tu i neke ekstenzije, zato kada dolazite na moj nastup, ne stavljajte nadogradnju, jer će često ostati u tuđim rukama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija