• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

31.05.2024

13:14

"Iz prelepe kuće otišla sam u stan od 50 kvadrata": Dragana Mirković rizikovala sve zbog ljubavi prema Toniju, ovako su izgledali njihovi počeci

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Iz prelepe kuće otišla sam u stan od 50 kvadrata": Dragana Mirković rizikovala sve zbog ljubavi prema Toniju, ovako su izgledali njihovi počeci

Podeli vest

Dragana Mirković i Toni Bijelić podeliće imovinu koju su stekli u braku sudskim putem.

Danas je u medijima kao bomba odjeknula vest da će Dragana Mirković i Toni Bijelić ići na sud kako bi podelili imovinu oko koje nisu uspeli da se dogovore.

Iako je sve ukazivalo na to da će se nakon 24 godine braka par razvesti bez problema, to neće biti slučaj, a vrednost zajedničke imovine prema pisanju domaćih medija iznosi oko 100 miliona evra! 

Foto: printscreen instagram

 

Kada je u pitanju novac svi uglavnom pominju "Tonijeve firme" zaboravljajući to da je Dragana na vrhuncu karijere odlučila da se zbog ljubavi prema njemu odrekne svega, te da se iz luksuzne kuće preseli u njegov stan od 50 kvadrata u Beču. 

Par je poslovnu imperiju izgradio zajedničkim snagama, a Dragana je jednom prilikom govorila o tome kako je izgledao početak njihovog zajedničkog života.

Foto: Informer/Google

 

Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala? Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra – rekla je Dragana svojevremeno za "Hello".

Iako bi mnogi pomislili da je popularni par organizovao gala svadbeno veselje, realnost je bila potpuno drugačija.

Foto: Miloš Rafailović

 

Dragana i Toni opredelili su se za intimno venčanje zbog teških vremena koja su zadesila našu zemlju, te pevačicina porodica nije imala mogućnost da prisustvuje njihovom venčanju u Austriji.

Za razliku od većine žena, Dragana nije imala klasičnu venčanicu, već je zablistala u kratkoj beloj haljinici i providnom ogrtaču.

- Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, nisam mogla da dobijem papire dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Nisam imala mogućnost da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije mogla da dođe, jer i on ima mnogo rođaka - ispričala je Dragana u jednom intervjuu.

Iako slavlje nije bilo veliko, za pevačicu je sve proteklo bajkovito.

- Bilo je nas dvadesetak, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija