• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

03.06.2024

18:46

Mustafa iz Zenice prevario Mariju Šerifović!? Njegova stanodavka tvrdi da je ulični pevač sve obmanuo  - iznela šok detalje! (VIDEO)

ATA Images/ Printscreen/Youtube/Marija Šerifović

Estrada

Mustafa iz Zenice prevario Mariju Šerifović!? Njegova stanodavka tvrdi da je ulični pevač sve obmanuo - iznela šok detalje! (VIDEO)

Podeli vest

Marija Šerifović pomogla je prošlog leta uličnom pevaču iz Zenice ganuta njegovom životnom pričom. Sada se međutim, pojavila žena koja tvrdi da je on prevarant i da je slagao pevačicu.

Teška životna priča Mustafe Hrustića, uličnog pevača iz Zenice nikog nije ostavila ravnodušnim, pa je prošlog leta o njegovoj teškoj sudbini brujao ceo Balkan. Mustafa je sa sedam godina ostao bez roditelja, i tada je počeo da peva i bori se za život. Iako su mu mnogi predviđali odličnu karijeru i uspeh, nažalost, završio je u šatoru pod mostom, na zeničkoj petlji.

Foto: Printscreen/Youtube/Marija Šerifović

 

- Ovaj momak spava negde u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi, neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom i mašnu - napisala je Marija Šerifović tada na društvenim mrežama.

Ubrzo je našla i Mustafu i ispunila ono što je obećala. Našla mu je posao na gradskim bazenima, platila mu kiriju za stan u periodu od godinu dana, ali i tri obroka dnevno u obližnjem restoranu.

Foto: Printscreen/Youtube/Marija Šerifović

 

Međutim, priča je sada dobila sasvim drugačiji obrt. Pročulo se da je Mustafa izbačen iz stana za koji mu je Marija platila stanarinu, a vlasnica stana tvrdi da je Hrustić prevarant, piše Blic.

- To je laž od početka. On se snimao ispod mosta da bi mu neko pomogao, da bi dobio donacije, on nikada tamo nije spavao. To je sve bila gluma - ispričala je njegova stanodavka Saliha za jedan Jutjub kanal.

Mustafina bivša gazdarica nije štedela reči, pa je ispričala da je Hrustić neradnik, lažov, kockar i alkoholičar, a tvrdi i da joj je demolirao stan. Šta je sve Saliha ispričala o Mustafi pogledajte u videu ispod. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija