• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

03.06.2024

20:24

"Ne cvetaju mi ruže!" Ljupka Stević za Informer o problemima i "krađi": "Preznojila sam se kada sam videla šta sam uradila"

Tanja Andric

Estrada

"Ne cvetaju mi ruže!" Ljupka Stević za Informer o problemima i "krađi": "Preznojila sam se kada sam videla šta sam uradila"

Podeli vest

Ljupka je za Informer iskreno progovorila o situaciji koja joj se nedavno dogodila u tržnom centru, ali i o ljubavnom životu, koji mnogo interesuje javnost.

Pevačica Ljupka Stević poslednjih dana našla se u žiži javnosti nakon storija koji je objavila na svom Instagram profilu. Kako je pevačica tada otkrila, ona je kupovala stvari u tržnom centru i u jednom trenutku se zanela i slučajno ponela majicu sa sobom koju u tom momentu nije platila

Ljupka je sada za Informer do detalja objasnila šta se desilo tog dana, kao i kako se osećala u datom trenutku. 

Foto: Tanja Andric

 

- Bila sam na video-pozivu i u tom momentu sam stajala na pultu za plaćanje i kažem devojci koja radi na kasi da mi naplati čarape koje sam kupila. Ofinger sa majicom mi je stajao na ruci, zajedno sa kesom i ja sam tako izašla, sve vreme pričajući na telefon. U jednom momentu sam osetila da mi je nešto teško i onda sam videla da mi pored kese, na ruci visi i ofinger sa majicom. Ja sam odmah krenula ka prodavnici, ali nisam otišla u pravu već sam promašila radnju jer sam bila sva uzrujana. Na kraju sam došla u pravu radnju i sve uredno platila. Preznojila sam se tada kada sam videla šta sam uradila. Krađa i ja dva smo sveta različita - rekla je Ljupka. 

Foto: Tanja Andric

 

Pevačica je ispričala da joj je poslednjih mesec dana bio mnogo turbulentan period, zbog čega je čak malo i smršala. 

- Mogu reći da mi ne cvetaju ruže kada je generalno u pitanju moj život. Ne govorim o ljubavnom životu, ali je u poslednje vreme, posebno poslednjih mesec dana, bilo mnogo turbulentnih situacija, tako da, moguće je da sam zbog toga skinula koji kilogram više, ali ne dozvoljavam da bilo kakav problem sa kojim se susrećem u životu utiče na moje raspoloženje i na moj izgled. Nije se ništa veliko desilo, neke privatne stvari, preseljenje, majstori i ostale stvari - ispričala je ona. 

Foto: Tanja Andric

 

Pevačica nije bila raspoložena da priča o svom bivšem partneru sa kojim je bila skoro 10 godina u vezi, jer kako kaže, to je za nju davno završena priča. 

- Ne volim pitanja u vezi svog bivšeg partnera. Prošlo je skoro četiri godine od raskida, ja sam nastavila dalje od tada. Definitivno je završena ta priča. Jedva čekam da nađem momka, pa da pričam o nekim drugim stvarima, na primer o nekoj novoj ljubavi, da se ne dotičem bivših - izjavila je pevačica, pa otkrila da priželjkuje da uskoro nađe partnera i ostvari se kao majka. 

Foto: Tanja Andric

 

- Predugo sam sama i previše sam preuzela tu neku mušku ulogu koju bi nekim delom muškarac trebao da obavlja, jer sam ja starog kova i kod mene mora da se zna šta radi muškarac, a šta žena. Sada sam preuzela tu neku mušku ulogu kada je moj život u pitanju i moguće da mi se zbog toga ništa ne dešava na ljubavnom planu. Ne buh ja krila svog izabranika i sutra čoveka sa kojim ću dobiti decu, i za kog ću se udati. Udaja mi sa ove tačke gledišta i nije cilj, jer mi papir ne znači ništa, ali porodica i deca su mi bitni. Uvek glasam za to i naravno da priželjkujem - rekla je Ljupka za Informer. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija