• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

04.06.2024

18:32

Slobina žena potkačila bivšeg supruga sa kojim je na sudu: "Ništa zabavnije od muškaraca koji imaju žensku energiju!" (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Slobina žena potkačila bivšeg supruga sa kojim je na sudu: "Ništa zabavnije od muškaraca koji imaju žensku energiju!" (FOTO)

Podeli vest

Jelena je objavila stori, za koji svi smatraju da je posvetila bivšem suprugu, od kog je pretrpela fizičko nasilje.

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, porodila se 21. februara prošle godine i na svet donela dečaka kom su ponosni roditelji dali ime Damjan

Foto: ATAimages

 

Pored Damjana, Jelena je iz prethodnog braka sa biznismenom, dobila dvojicu sinova, Luku i Nauma, koji žive sa Slobom i njom u njihovoj vili u Višnjičkoj banji. 

Jelena je sada na svom Instagram profilu u vidu storija objavila snimak, a opis koji je napisala je iznenadio sve. Naime, ona je usnimila kako se vozi po srpskoj prestonici i tom prilikom dodala da nema ništa zabavnije od suđenja sa muškarcima koji imaju žensku energiju. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Nema ništa zabavnije od suđenja sa muškarcima koji imaju žensku energiju - napisala je ona, a svi su pomislili da aludira na bivšeg supruga, od kog je pretrpela fizičko nasilje. 

Podsetimo, Jelena je krajem maja prošle godine doživela nasilje od strane bivšeg supruga, biznismena. Naime, Radanovićku je bivši partner napao ispred Slobine i njene kuće u Višnjičkoj banji kada mu je predavala sina. Jelenu je on nasilnički izvukao iz automobila i bacio je na beton u trenutku kada je ona ušla u kola kako bi vezala sina. Ona je tim povodom zadobila povede po telu u vidu masnica i ogrebotina


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija