• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

04.06.2024

21:32

"Janjuš ne zna šta će sa sobom": Milan Milošević prokomentarisao Anelinu trudnoću, pa dao sud o tome da li će im veza opstati

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Janjuš ne zna šta će sa sobom": Milan Milošević prokomentarisao Anelinu trudnoću, pa dao sud o tome da li će im veza opstati

Podeli vest

Milan Milošević je bez dlake na jeziku prokomentarisao goruću temu u rijalitiju.

Pevačica Aleksandra Mladenović je večeras napravila gala slavlje povodom njenog 30 rođendana, a na žurci koje je okupila veliki broj poznatih našao se i voditelj rijaliti šou programa "Elita", Milan Milošević.

Kao i uvek, došao je sa kovertom u ruci, pa je bilo jasno šta će pokloniti pevačici, a na samom početku je novinarima odgovorio na pitanja koja zanimaju rijaliti publiku - trudnoća učesnice Aneli Ahmić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ja sam već godinama "odabrani ginekolog", ovo mi je već četvrto uspešno testiranje, a bilo je i testova koji nisu bili pozitivni. Dva sam radio ove sezone, a u ponedeljak sledeći ću još jedan da radim. Mi stvarno radimo na natalitetu, Srbiju punimo, biće sve bolje i bolje, samo nek traje rijaliti, biće ludilo mozga - našalio se Milan, pa prokomentarisao reakciju budućeg tate, Marka Janjuševića Janjuša:

- Predivno, nisu ustali iz kreveta ceo dan, ne zna šta će sa sobom. Janjuš je sav zbunjen, ne zna šta će mu reći ćerka, ona je sad tinejdžerka, stiže beba. Teško je svakako, započinju neki novi život, a bili su raskinuli.

Foto: Foto: Printscreen, ATA Images

 

S obzirom na to da su na rođendan Mladenovićeve došli bivši supružnici Ana Sević i Darko Lazić i to "ruku pod ruku" sa novim partnerima, Milošević je dao svoj sud o tome da li je moguće da će se isto tako poneti Anelin bivši suprug Asmin Durdžić i njegova devojka Stanija Dobrojević.

- Hoće, ja sam siguran. Neće doći kod Mladenovićke, neće ni kod mene, ali siguran sam da će se družiti. Evo i Asmin je jedva čekao da prokomentariše njenu trudnoću. Oni su povezani decom, meni je to sve kul - rekao je on, a na pitanje da li će ljubav Ahmićeve i Janjuša potrajati odgovorio je:

- Sigurno, sigurno... Do prve emisije "Narod pita".

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Milošević je svestan da deo javnosti ne veruje da je Aneli trudna, pa istakao da ne može da veruje da neko misli da bi produkcija lagala takve stvari:

- Bože me prosti, ali takvi ljudi koji tako misle ne treba ni da gledaju "Elitu" ni da komentarišu. Radili smo dva testa. Po Janjuševoj faci se videlo da mu nešto nije bilo jasno i onda smo radili još jedan test. Rekla je da je imala ciklus, ali to nije bio ciklus, namerno je to rekla jer su bili raskinuli.

Milan je otkrio šta je poželeo Aleksandri Mladenović za rođendan.

- Poželeo sam joj kao i prošle godine, da se napravi jedna beba i mislim da će tako biti zaokružena jedna cela životna priča. I da se uda naravno, ali beba svakako - rekao je on, pa obrazložio zašto voli da poklanja koverte, to jest novac:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Obožavam da nosim koverte, kod mene je inače na rođendanu dres kod koverta. Pokidao sam ove godine 80% koverti je bilo. Pa zar nije bolje da daš 100 evra? Kupe sebi parfem koji hoće, a ne ono kupiš parfem, pa ko ja, čekam da dam nekome - našalio se Milan.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija