• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.-D.G.

04.06.2024

21:31

Saša Kapor uplovio u manekenske vode! Pevač o karijeri modela, ali i zašto ga smatraju hedonistom (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Saša Kapor uplovio u manekenske vode! Pevač o karijeri modela, ali i zašto ga smatraju hedonistom (VIDEO)

Podeli vest

Saša Kapor za 30 rođendan Aleksandri Mladenović doneo je cveće i kovertu, a na slavlje je došao bez supruge Nikoline.

Pevač je došao na rođendan koleginice i otkrio da joj je doneo cveće i kovertu jer je to za njega idealan poklon i da to uglavnom voli da poklanja. Cveće priznao je daruje i svojoj supruzi Nikolini Kovač, a nedavno joj je poklonio njene omiljene kale i crvene ruže.

Nikolinu uskoro očekuje promocija, a Saša kaže da nema tremu.

Foto: informer.rs

 

- Više je to neko iščekivanje kako će ljudi da reaguju na to, s obzirom da je veoma dugo radila na projektu. Mi najbliži smo veoma zadovoljni kako je ona to uradila - rekao je Kapor.

Na komentare da se podmladio i da izgleda dobro, Saša se nasmejao, pa otkrio da je glumio u dva spota.

- Očekujem kad ugledaju svetlost dana, da ću dobiti i neke manekenske ponude - nasmejao je sve Saša.

On se osvrnuo na svoje tridesete, s obzirom da je već pri kraju četvrte decenije. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Mislim da svaki period u životu nosi nešto lepo i da bi trebali da uživamo u lepim trenucima, da ne planiramo nešto naširoko. Da se družimo i razmenjujemo lepu energiju, evo kao večeras ovde - rekao je pevač.

Kapor je zatim ispričao kako provodi slobodno vreme i konstatovao da je on pravi hedonista, što mu i supruga Nikolina često govori.

- Volim da ležim, odgledam neki dobar film, pijem kafu... - kaže Saša, koji osim pevačke karijere uspešno pliva i u biznis vodama.

Foto: printscreen instagram

 

On je već nekoliko godina vlasnik diskografske kuće "Jugodisk Beograd", za koju su snimala najveća imena ex-ju estrade.

- Nikolina će izdati za našu diskografsku kuću, nije bilo teško sarađaivati sa njom, ona je takva osoba. Ako neko ima problem da sarađuje sa njom uglavnom je problem u tom nekom - pohvalio je Kapor suprugu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija