• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Blic

05.06.2024

14:13

Evo kog kolegu je Tanja Savić ljubila pre prvog braka! Pevač sve priznao: "Jedva sam se pomirio sa ženom"

Shutterstock, ATA Images

Estrada

Evo kog kolegu je Tanja Savić ljubila pre prvog braka! Pevač sve priznao: "Jedva sam se pomirio sa ženom"

Podeli vest

Pevačica Tanja Savić je u žiži javnosti otkako se pojavila informacija da se pevačica uskoro udaje.

Pevačica već ima jedan brak iza sebe sa Dušanom Jovančevićem, sa kojim ima dva sina, a pre njega je Tanja volela kolegu Bađija. Jednom prilikom je folk pevač Stanko Nedeljković priznao da ga je ona umalo koštala braka.

Folk pevač poznatiji pod nadimkom Bađi pre nekoliko godina bio je u vezi sa pevačicom, makar je sam tako tvrdio. On je čak jednom prilikom javno priznao svoj blizak odnos sa Tanjom Savić, što mu je ugrozilo brak.

Foto: Printscreen You Tube/Marko Stojanovic - Muzicki Kanal

 

- Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! - objasnio je pevač davne 2014. godine.

Podsetimo, folk zvezda je nakon burnog razvoda od Dušana Jovančevića rešila da se drugi put uda, i to za 11 godina mlađeg pilota Muhameda Bešića (28).

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Tanja i Muki planiraju ogromno veselje, koje će najverovatnije biti u jednom elitnom prestoničkom restoranu. Razmišljaju i o najsitnijim detaljima jer žele da sve bude besprekorno i da ta svadba bude dan za pamćenje o kom će cela estrada dugo pričati. Još nisu odredili datum, ali uveliko prave spisak gostiju i rekli su mi da će ih biti oko hiljadu! Na spisku su mnoge Tanjine kolege, a kako je Muki zbog svog posla upoznao mnogo ljudi iz celog sveta, i on će imati veliki broj gostiju - rekao je izvor blizak paru za i dodao da se pilot trudi da udovolji svojoj nežnijoj polovini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija