• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/I.G./K.Ć/M.D.

05.06.2024

23:27

Tea Tairović brutalno iskreno o Šabanu Šauliću! Pevačica u velikom intervjuu o pokojnom pevaču koji ju je proslavio, karijeri i Azisu (VIDEO)

Kristijana Ćaćić

Estrada

Tea Tairović brutalno iskreno o Šabanu Šauliću! Pevačica u velikom intervjuu o pokojnom pevaču koji ju je proslavio, karijeri i Azisu (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica se u razgovoru za Informer dotakla brojnih aktuelnosti, a pokušala je da odgonetne i svoju veliku slavu u susednoj Bugarskoj.

Tea Tairović sve je popularnija pevačica u Srbiji, ali i regionu, a pre nekoliko dana je objavila treći studijski album, koji je simbolično nazvala "Tea". Folkerka je sada, u ekskluzivnom intervjuu za Informer, opširnije govorila o ovom projektu, ali se dotakla i drugih estradnih tema, poput slave u Bugarskoj, te mogućeg dueta sa bugarskom zvezdom, Azisom.

- Moja očekivanja su uvek ispunjena - započela je Tea svoj odgovor na pitanje da li je zadovoljna reakcijama na nove pesme, pa nastavila:

- Ukoliko se bar neko pronašao u mojim pesmama, time su moja očekivanja i više nego ispunjena. 

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Teairovićeva je, inače, na nekoliko novih numera potpisana i kao tekstopisac, a sada je u razgovoru sa nama otkrila kako uspeva da uskladi sve obaveze, te u čemu nalazi inspiraciju.

- To je vrlo često pitanje. Ne mogu da ne uspem u tome jer to jeste, u suštini, moj posao. Muzika je moja primarna profesija. Kada imate dobru melodiju, pisanje tekstova nije nikakav mukotrpan umni rad. Ukoliko smatram da je tako, ostavim je. Uvek idem samo po svom osećaju. Inače, uvek mi je teže mi da pišem brže pesme. Uvek kada čujem melodiju, ja dobijem ideju šta bih mogla da kažem u pesmi. 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

Atraktivna Novosađanka najavila je koncert u Beogradskoj areni u septembru 2024. godine, pa nam je tim povodom iznela i detaljniji plan za naredni period, kao i priznanje da bi volela da ukrsti glasove sa bugarskom megazvezdom, Azisom.

- Naredni korak preda mnom je turneja koja se zove "Neka gori Balkan", posle Beograda idu i drugi gradovi i države. Uskoro snimam duet sa Sanjom Vučić. To je to od kolaboracija za sada. Volela bih da snimim jedan, doduše, sa Azisom. Nas dvoje se poznajemo površno, ali on je jedan od ako ne i moj omiljeni pevač. 

Vlasnica hita "Izrael i Palestina" i te kako je popularna u susednoj Bugarskoj, a sada je pokušala da odgonetne kako je do te slave došlo.

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

- Slučajno sam osvojila Bugarsku. Najpre, duetom sa pokojnim Šabanom Šaulićem. On je tamo, kao i svuda u regionu, legenda narodne muzike. Pa s tim u vezi, mogu da kažem da je ta kompozicija pomogla da me Bugari zavole.

S obzirom na to da se datum koncerta u srpskoj prestonici približava, pitali smo Teu da li je krenula sa priprema, kada se performerka i našalila:

- Učinilo mi se da si rekla da sam skrenula. Jesam, skrenula sam odavno! (smeh) Mi smo već, u toku snimanja spotova, pripremali koreografije. Očekuju me sada probe sa bendom. Sve ćemo to raditi tokom leta. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija