• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.06.2024

13:46

Ova pevačica je najmlađa baka na estradi! Prvo unuče dobila u 33. godini i zasada je bez konkurencije!

Shutterstock

Estrada

Ova pevačica je najmlađa baka na estradi! Prvo unuče dobila u 33. godini i zasada je bez konkurencije!

Podeli vest

Titulu najmlađe bake na estradi ponosno nosi pevačica Stojanka Novaković Stoja.

Stoja Novaković svoje prvo unuče dobila je sa samo 33 godine, pa je gotovo nemoguće da će je joj neka koleginica preuzeti ovu titulu.

Foto: ATA Images

 

Pevačica je mlada postala majka, sa samo 17 godina, a njen sin Milan je takođe kao tinejdžer dobio prvo dete. Kada je postao otac imao je samo 16 godina.

Stoja je sada dvostruka baka, ali svoju porodici drži daleko od javnosti. Njeni unuci se do sada nisu pojavljivali pred novinarima, a pevačica planira da tako i ostane. Ni njen sin ne voli medijsko eksponiranje, pa se u javnosti pojavila samo jedna njegova slika sa majkom.

Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, a vratila ga je u Srbiju kada je izgradila karijeru. Završio je srednju medicinsku školu, a kako su mediji pisali pre nekoliko godina tada je radio u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević".

Foto: ATA Images

 

Stoja i izbegava da priča o članovima njene porodice, ali je jednom prilikom pomenula unuke.

- Poslednjih desetak godina moja publika se veoma podmladila. Na mojim nastupima je isključivo omladina. Na ulici me zaustavljaju za slikanje bukvalno deca. To me veoma raduje. Tako i moji unuci imaju deo moje popularnosti u svom društvu, ali ih svakako učim da moraju da grade sebe kao ljude - rekla je Stoja za Kurir.

Najbliža Stojinoj tituli je njena koleginica Ana Bekuta, koja je baka postala u 39. godini. Unučiće su rano dobile i: Slađa Delibašić u 44. godini, Svetlana Ceca Ražnatović u 48. i Indira Radić u 51. godini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija