• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

07.06.2024

15:26

Kada se pojavio svi su ostali u šoku, ali o pesmama Zokija Šumadinca dugo će se pričati! Duet sa začetnicom bizar folka, pesma sa MC Stojanom i obrada Cobijeve pesme

ATAIMAGES/drustvene mreze

Estrada

Kada se pojavio svi su ostali u šoku, ali o pesmama Zokija Šumadinca dugo će se pričati! Duet sa začetnicom bizar folka, pesma sa MC Stojanom i obrada Cobijeve pesme

Podeli vest

Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, preminuo je danas u 49. godini života.

Zoki Šumadinac, popularni pevač, preminuo je danas u 49. godini života, usled srčanih komplikacija.

Kako Informer saznaje, pevač je preminuo u snu usled srčanog zastoja.

Zoki je samo legao da spava i u snu je preminuo. Srce je u pitanju - rekao je izvor blizak Šumadincu.

Iako je pre manje od 24 sata bio aktivan na svom Instagram profilu, na kojem je objavio i poslednji stori, estradu je danas dočekala tužna vest, a pevač Luka Bijelović, poznatiji kao Lule Pljugica se među prvima oprostio od Šumadinca.

Zoran Petrović, odnosno Zoki Šumadinac, pored pevanja bavio se i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija, a iako je na estradi prisutan dugi niz godina, široj javnosti je postao poznat tek nakon što je 2019. godine snimio duet sa MC Stojanom, pod nazivom "Autotjun".

Ova pesma je u rekordnom roku postala veliki hit i za svega nekoliko nedelja je pobrojala milione pregleda.

Ipak, najvatreniji fanovi ovog pevača Zokija su zapazili još pre skoro deset godina, kada je Šumadinac snimio duet sa pevačicom koja se predstavlja pod imenom Cara Mimi, pod nazivom "Magija".

Refren ove pesme glase:

- I kako ti se cini kada bacim čini
 i kada se obučem u seksi bikini
 magično si privlačan, tako mi se čini
 al' nisam od onih što rekle bi izvini

 

 

Inače, Caru Mimi Jovanović mnogi smatraju začetnicom pravca - bizar folk.

Zoki je, nakon velikog uspeha sa pesmom "Autotjun", snimio još jedan duet sa MC Stojanom, ali on nije naišao na toliko dobre reakcije publike kao prethodni duet.

Zoran je snimio još mnogo pesama, od kojih su najpoznatije "Zoki kralju" i "Mon Cherie", a pre nekoliko godina je snimio i kaver čuvene pesme "Biseri iz blata", koju u originalu izvodi reper Slobodan Veljković Cobi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija