• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

07.06.2024

15:03

Milan Milošević slomljen zbog smrti Zokija Šumadinca: "Pre par dana smo se čuli, tada mi je rekao..."

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Milan Milošević slomljen zbog smrti Zokija Šumadinca: "Pre par dana smo se čuli, tada mi je rekao..."

Podeli vest

Danas je odjeknula vest da je preminuo Zoki Šumadinac u 49. godini života.

 

Zoki Šumadinac je postao poznat po pesmi "Autotjun", koja je brzo postala hit u Srbiji. Nakon toga, pevač je učestvovao i u rijalitiju "Zadruga 3", a zatim i u "Zadruga 5", ali zbog zdravstvenih problema je morao da napusti Belu kuću. 

Naime, njemu je jednom prilikom pozlilo na imanju u Šimanovcima. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Belu kuću kako bi mu bila ukazana pomoć. Imao je i tada problema sa srcem i već je pre toga preživeo infarkt.

Foto: ATA Images

 

Danas je region potresla vest da je iznenada preminuo Zoki Šumadinac.

Nakon ove tužne vesti, za Informer se oglasio i voditelj Milan Milošević.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Čuo sam da je preminuo, mnogo mi je žao. Mi se nismo družili, gostovali smo zajedno jednom u "Amidži Šou", a inače ga znam iz Zadruge. Bio je jako fin i previše emotivan. Baš mi je skoro pisao, pre 10. dana. Predložio mi je neke doktore za srce, da idem kod njih da se pregledam zbog mog nekog problema. Govorio mi je da nije to za zezanje, da ne prepuštam ništa slučaju i tada mi je napisao da je najbitnije zdravlje. Inače, svaki stori mi je komentarisamo, mnogo je voleo moju majku. Imamo dosta zajedničkih prijatelja u Austriji i baš mi je mnogo žao što je preminuo - rekao je Milan Milošević za Informer.

Podsetimo, pevač je preminuo u snu usled srčanog zastoja, a sahrana će se održati u nedelju, 9.6.2024. godine, u Gornjem Milanovcu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija