• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

07.06.2024

13:25

Nazvaće dete po Asminu Durdžiću: Aneli Ahmić svojom odlukom šokirala javnost

Aleksandar Jovanović Cile/Printscreen you tube

Rijaliti

Nazvaće dete po Asminu Durdžiću: Aneli Ahmić svojom odlukom šokirala javnost

Podeli vest

Od trenutka kada su saznali da će uskoro postati roditelji, Aneli i Janjuš ne prestaju da pričaju o deci, zajednočkom životu, a sada je na red došlo i ime za bebu.

Aneli Ahmić je nedavno uradila test, koji je pokazao da je u drugom stanju. Od tog trenutka budući roditelji su u žiži javnosti i svaki njihov pokret se prati.

Aktuelni par je smišljao i ime za zajedničko dete, s obzirom da i Aneli i Marko imaju po jedno dete, a onda je Ahmićevoj proradila mašta i šokirala je i ukućane, ali i naciju svojom izjavom.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Naime, ona je smislila kako će se beba zvati ako bude muško, te podelila sa cimerima.

- Razmišljala sam o imenu za dete i mislim da bi odlična fora bila da se zove Jasmin ako bude dete muško! Spojiću imena bivšeg i sadašnjeg dečka, pa ćemo da vidimo šta i kako. U suštini, svakako smo bebu napravili u rijalitiju, može to uvek da nas veže za ovu priču - rekla je Aneli, koja se navodno samo šalila.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Ukućani su odmah skočili na nju i skrenuli joj pažnju kako sa takvim stvarima ne bi trebala da se šali, te da ne aludira na Asmina Durdžića i da ga ne spominje.

Podsetimo, juče su Aneli i Marko imali žestok sukob, zbog kog je bivši košarkaš ušao u crveno, a onda izleteo iz sobe napolje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija