• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

07.06.2024

15:43

Zoki Šumadinac predosetio smrt?! Pre samo nekoliko meseci oprostio se od fanova, a onda uradio nešto neočekivano (FOTO)

ATA Images

Estrada

Zoki Šumadinac predosetio smrt?! Pre samo nekoliko meseci oprostio se od fanova, a onda uradio nešto neočekivano (FOTO)

Podeli vest

Javnost je ostala u šoku nakon što se saznalo da je preminuo Zoki Šumadinac. Pevač je imao samo 49. godina, a kako je Informer prvi saznao, preminuo je u snu usled srčanog zastoja.

Pevač i bivši zadrugar Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, napustio nas je u 49. godini života. Svi koji su ga poznavali, pričaju kako je bio pun života, a ljudi su obožavali njegovo đuskanje uz trens muziku. Zoki je jedno vreme bio prava senzacija na Jutjubu i brzo je postao poznat u Srbiji.

Šumadinac je bio i učesnik popularnig rijalitija "Zadruga" u trećoj i petoj sezoni, ali je peticu napustio samo nekoliko nedelja nakon ulaska, zbog zdravstvenih problema.

Foto: ATA Images

 

Šoumen je bio pravi i na društvenim mrežama glavni, ali u jednom trenutku je odlučio da se oprosti od TikToka, zbog internet nasilja i svakojakih negativnih komentara. Zoki je istakao da sebe više ne vidi tamo, ali da će nastaviti da se druži sa svojim fanovima putem drugih društvenih aplikacija.

Pevač je tada na svom Instagram storiju ostavio potresno pismo, u kome je sve objasnio.

Foto: Printscreen/Instagram/zoki_sumadinac_

 

 - Dragi moji, želim da vas obavestim da od 1. februara 2024. godine nisam na TikToku i da su svi ostali profili lažni. Ne želim da se više vraćam na pomenutu aplikaciju iz razloga što previše dece i mladih prikazuju nasilje i zaista ogavne stvari. Zbog svega toga jednostavno ne vidim sebe na toj mreži. Družimo se putem Instagrama, Fejsbuka i televizije. Puno vas volim i svima želim od srca sve najbolje - istakao je Zoki u svojoj objavi na pomenutoj socijalnoj platformi.

Podsetimo, pevač je preminuo u snu usled srčanog zastoja, a sahrana će se održati u nedelju, 9.6.2024. godine, u Gornjem Milanovcu.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija