• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T. - D.S.

08.06.2024

22:32 >> 22:53

"Svo troje su fantastični" Viki Miljković pred finale "Zvezda Granda" otkrila šta je poručila svojim kandidatima!

Miloš Rafailović

Estrada

"Svo troje su fantastični" Viki Miljković pred finale "Zvezda Granda" otkrila šta je poručila svojim kandidatima!

Podeli vest

Viki Miljković je zadovoljna uspehom pevača čiji je ona bila mentor u ovogodišnjoj sezoni "Zvezda Granda".

Pevačica Viki Miljković je član stručnog žirija u takmičenju "Zvezde Granda" dugi niz godina. Njeni kandidati su napravili sjajne karijere, a neki su odneli i pobedu. 

Ove godine, Viki takođe ima talentovane kandidate, ali je svesna da je konkurencija jaka.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Utisci od ove sezone su mi fantastični, bilo je puno dobrih pevača i u mom timu i u drugim timovima i neka pobedi najbolji - rekla je Viki i otkrila šta je poručila kandidatima pred početak finala:

- Poručila sam im da budu jaki, da nemaju tremu, da brane boje našeg tima i da pobedimo.

Pevačica je istakla da je zadovoljna svojim kandidatima za koje je imala samo reči hvale.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- U mom timu imam tri kandidata koji su u finalu. Svo troje su fantastični. Jako su dobri, dobro izgledaju, to je bitno za scenu. Pa sad, videćemo. Puno je dobrih pevača.

Pre dve godine u "Zvezdama Granda" pobedu je odneo upravo njen kandidat, Nermin Handžić, sa kojim ima vrlo blizak odnos, a na pitanje da li postoji šansa da će joj i neko od ovogodišnjih takmičara isto tako prirasti za srce rekla je:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Nermin je postao na neki način deo naše familije. I prosto to se sklopilo. Da li će sa nekim drugim biti isto tako ne znam, to se prosto desilo. On je fino dete, lepo se druži i sa našim Andrejem.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija