• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

09.06.2024

23:54

Tea Tairović progovorila o najvećem strahu! Evo zbog čega je pevačica mnogo puta plakala

Kristijana Ćaćić

Estrada

Tea Tairović progovorila o najvećem strahu! Evo zbog čega je pevačica mnogo puta plakala

Podeli vest

Muzička zvezda je priznala da je ranije imala velike strahove i opisala jednu neobičnu situaciju u kojoj se našla zbog fobije.

Sve popularnija Tea Tairović nedavno je predstavila nove pesme i najavila veliki solistički koncert koji će biti organizovan 21. septembra u Beogradskoj Areni. 

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Za medije je otkrila i malo poznate detalje o sebi.

- Ja sam imala velike strahove. Imala sam različite fobije. Najviše sam se plašila leta avionom. Imala sam situacije da plačem pred let. Jednom je kapetan morao da izađe i da me smiri. Sada sam to prevazišla, i kada sam to mogla ja, onda mogu svi - rekla je Tea pred kamerama emisije "Premijer vikend specijal".

Međutim za razliku od letenja koje joj je predstavljalo problem u šopingu je oduvek uživala.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

- Obožavam šoping. Ne treba me voditi nigde jer ja ne znam da izađem iz lokala. Volim torbe, dobre cipele, šljokice, rese... najbolje se osećam u šljokicama, mada sam sada i u nekim svedenijim varijantama odlična - rekla je pevačica.

Jedino o čemu Tea nije želela da govori jeste njen ljubavni život.  

- Onaj ko bude moj izabranik mora da me voli, da me razume i da mi bude najbolji prijatelj - prokomentarisala je kratko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija