• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

11.06.2024

15:17

Sale Tropiko se javio iz bolničke postelje: Pevaču pozlilo u tržnom centru,  a evo šta su pokazale analize

Informer/ATA images

Estrada

Sale Tropiko se javio iz bolničke postelje: Pevaču pozlilo u tržnom centru, a evo šta su pokazale analize

Podeli vest

Pevač Tropiko benda juče je u popodnevnim satima hitno primljen u Urgentni centar jer mu je iznenada pozlilo u jednom tržnom centru.

 

Aleksandaru Cvetkoviću juče je naglo pozlilo u jednom tržnom centru, nakon čega je primljen u Urgentni centar, a onda i zadržan u bolnici zbog dodatnih analiza. Kako mediji prenose ispitivanja su pokazala da pevač ima periferni vertigo, vrstu vrtoglavice.

Foto: Privatna arhiva

 

- Nakon brojnih analiza, rezultati su u redu. Zadobio je upalu srednjeg uha i samim tim se upalio centar za ravnotežu. Trebalo bi uskoro da bude pušten na kućno lečenje, te mu je preporučeno strogo mirovanje minimalno narednih 10 dana - rekao je izvor iz bolnice.

Foto: ATA Images

 

Ove navode je potvrdio i sam pevač.

- Hvala Bogu, dobro sam. Hvala na interesovanju. Rađene su analize i rečeno je da je super sve. Uskoro izlazim iz bolnice pa će biti prilike da razgovaramo samo da stignem kući. Izvinjavam se u ime cele ekipe zbog brojnih otkazanih događaja, nadoknadoćemo sve - rekao je pevač za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija