• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs - M.D./Una.rs

16.06.2024

10:27

"U osnovi priče je alavost prema novcu!" Miroslav Ilić prvi put o sukobu sa Sašom Popovićem, izneo detalje višedecenijskog sukoba

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"U osnovi priče je alavost prema novcu!" Miroslav Ilić prvi put o sukobu sa Sašom Popovićem, izneo detalje višedecenijskog sukoba

Podeli vest

Pevač je posle nekoliko decenija tišine izneo detalje najvećeg estradnog sukoba.

Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, nedavno je otkrio da je sa estrade sa svima u dobrim odnosima, osim sa Miroslavom Ilićem, sa kojim ne razgovara više od dve decenije.

- Ne postoji niko sa kim sam u svađi. Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sreo sa njim. Jednostavno, on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine - rekao je nedavno Saša Popović.

Ovim povodom, sada se oglasio i Ilić, koji ne krije da je uspešna saradnja, koju su imali pod okriljem Rake Đokića, prekinuta na njegovu inicijativu, a sada je prvi put ispričao kako je do toga došlo.

- Sa Rakom Đokićem sam sjajno sarađivao šest godina, do 1986. Ne znam, možda će zvučati prepotentno, ali neka mi neko nabroji pevače koji su imali šest uzastopnih uspešnih jugoslovenskih turneja - kazao je Miroslav Ilić.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Dopalo mu se i, kako je naveo, Rakina otvorenost u komunikaciji.

- Jednog dana me je pitao da li bi mi smetalo da proširimo saradnju na "Slatki greh". Ako kažem - ne, on će se složiti.

- Pristao sam bez problema. Za mene je to bio izazov. Zanimalo me je kako će izgledati spoj popularnog izvođača koji nosi mirnu eleganciju i cirkusa.

- Međutim, taj cirkus je vremenom prerastao u jednu nenormalnu ambiciju koja se meni nije sviđala - priznao je “slavuj iz Mrčajevaca”.

Foto: informer

 

- Neću da ulazim u detalje, ali mogu reći da je moje nezadovoljstvo eksplodiralo kada sam shvatio da je u osnovi priče alavost prema novcu. Ja to nikada nisam želeo. Hteo sam samo da budem uspešan pevač i ravnopravan kolega sa svima.

Iz cele priče je, kako kaže, izašao na pomalo ružan način, budući da je u to vreme imao problem sa alkoholom.

Iskreno, Saša Popović ima manje veze sa onim što se desilo nego njegova u to vreme životna saputnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija