• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

18.06.2024

23:08

"Može da me tuži za deset miliona dolara": Marija Šerifović iskreno o ocu svog sina, samo ovo je rekla za njega

Youtube printscreen

Estrada

"Može da me tuži za deset miliona dolara": Marija Šerifović iskreno o ocu svog sina, samo ovo je rekla za njega

Podeli vest

Pevačica ne krije koliko je presrećna što je dobila sina, a sada je govorila i o njegovom ocu, čiji identitet ne sme da otkriva.

Marija Šerifović je krajem decembra prošle godine dobila sina Maria pomoću surogat majke. 

Od tada se javnost stalno interesuje za to ko je otac malog Maria, što zanima i samog Ognjena Amidžića, pa je to pitao Mariju, koja je njegova večerašnja gošća u emisiji "AmiG Show". 

Foto: Youtube printscreen

 

Šerifovićeva je večeras rekla da nikada neće otkriti identitet tog muškarca, zato što bi zbog toga bila papreno kažnjena. 

- To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda može da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, evropejac - rekla je ona. 

Foto: Youtube printscreen

 

Na pitanje kako je odlučila da sinu da ime Mario, Marija se prisetila.

- To jutro u bolnici, pošto sam želela što pre da dođem do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta i pitali me: "Kako se zove dete, hoćete li reći?!". Svi gledamo u dete, kako se zove, neko je izgovorio Mario i kraj priče - rekla je ona, a potom priznala da će svom sinu biti najveći oslonac i podrška u životu: 

Foto: Youtube printscreen

 

- Prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi: "Ne izgovaraj previše, kosmos sve čuje!" Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može da bude i doktor nauka i vulkanizer. Ako bude doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, a ako bude vulkanizer, kupiću mu ceo Tošin bunar! Trudiću se da ga čujem, vidim, osluškujem njegove potrebe i budem njegov oslonac - rekla je pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija