• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S. - M.D.

19.06.2024

21:59

Kraljica TikToka progovorila o udvaračima! Jadranka Jevtić izdominirala na Izboru za Miss, pa otkrila: "Dobijam poruke od omladine!"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Kraljica TikToka progovorila o udvaračima! Jadranka Jevtić izdominirala na Izboru za Miss, pa otkrila: "Dobijam poruke od omladine!"

Podeli vest

Nekrunisana kraljica društvenih mreža, uvek visprena i bez dlake na jeziku, prokomentarisala je brojne aktuelnosti.

Svima dobro poznato lice Informera, kraljica TikToka Jadranka Jevtić, pojavila se večeras na crvenom tepihu izbora za najlepšu Srpkinju.

Harizmatična crnka, tom prilikom, zablistala je u ružičastoj toaleti, koja uprkos jarkoj boji nije uspela da zaseni njenu lepotu, a nakon što je ispozirala okupljenim fotografima, Jevtićeva je prokomentarisala brojne aktuelnosti.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Na samom početku, osvrnula se na svoju popularnost na društvenim mrežama zahvaljujući kojoj je zasela na tron istih.

- TikTok, ali i ostale društvene mreže, jesu nešto novo i nesvakidašnje za mene... Generalno digitalizacija. Godi mi sve to, a inspiracija za sve je moj tim, ljudi u Informeru, glavni urednik Dragan J. Vučićević, kao i direktorka televizije - priča Jadranka, pa ističe planove za naredni period.

- S obzirom na to da je u toku Evropsko prvenstvo u fudbalu, možete da očekujete više sportskih vesti, zabavnih takođe, ali i onih iz politike, naravno na onaj satiričan način.

Kako je u toku manifestacija Miss Srbije, zanosna crnka iznela je detalje iz privatnog života, koje je malo ko znao.

- Kao mala, maštala sam da budem Miss, ali sam tu želju ispunila na drugačiji način. Naime, jedan od mojih prvih poslova, 2009. godine, bilo je organizovanje jednog ovakvog događaja, a večeras je moj favorit prelepa Aleksandra Rutović koja, pored toga što je lepa, jeste i pametna i talentovana. 

Naposletku, visprena i bez dlake na jeziku Jadranka, otkrila je da li dobija poruke od udvarača.

- Ne bih sada o tome, ali, da, poruke dobijam stalno, najviše od omladine. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija