• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Kurir

20.06.2024

09:53

"Venčali smo se u pet i te noći sam se porodila": Zorica Brunclik želi da obnovi bračne zavete sa Kemišem, pevačica otkrila detalje gala slavlja

Shutterstock/ATA images

Estrada

"Venčali smo se u pet i te noći sam se porodila": Zorica Brunclik želi da obnovi bračne zavete sa Kemišem, pevačica otkrila detalje gala slavlja

Podeli vest

Zorica Brunclik je progovorila o ponovnoj udaji za svog supruga Kemiša.

Folk zvezda Zorica Brunclik, jedna je od najtraženijih pevačica na našim prostorima. Ona iza sebe ima dugu i bogatu karijeru, prepunu vanvremenskih hitova. Njena ljubav sa harmonikašem oduvek je zanimljiva javnosti.

Zorica Brunclik i Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi. Njihova ljubav, kao i brak, traju decenijama, a sada je pevačica otkrila  da planiraju da naprave veliku proslavu tim povodom.

Foto: Tanja Andrić

 

- Mi smo se venčali u pet popodne, a ja sam se u pola tri te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma. Sada postoji dozvola za obnavljanje zaveta, pa ćemo Miroljub i ja sledeće godine, verovatno za moj rođendan, napraviti gala slavlje - otkriva pevačica.

Podsetimo, Zorica Brunclik ove godine proslavlja 50 godina karijere, a nedavno je progovorila na tu temu: 

Foto: Tanja Andrić

 

- Uplašim se nekad kad kažem 50 godina i pogledam sve svoje trofeje, dijamantske, brilijantske, platinaste, zlatne, ovakve i onakve… Kada pogledam taj zid i police prepune nagrada. ’76, pa ’78, pa ’80. a gde je ’24? I onda dođete do 2024. godine i dobijete odlikovanje predsednika koji potvrđuje da vam sve ono što ste radili služi na ponos - rekla je ona za Grand.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija