• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/I.G.

20.06.2024

15:09

Voditelj Informer TV, Petar Popović, o planovima, ambicijama i privatnom životu: Pucam u Sunce, ako omašim, biću u zvezdama

Peđa Milosavljević

Estrada

Voditelj Informer TV, Petar Popović, o planovima, ambicijama i privatnom životu: Pucam u Sunce, ako omašim, biću u zvezdama

Podeli vest

Petar Popović Pepo, mladi voditelj Informer televizije, ispričao nam je da je kao veoma mlad počeo da zarađuje, ali je otkrio i šta misli o tome što ga nazivaju naslednikom Dragana J. Vučićevića.

Novo lice Informer televizije, mladi student prava Petar Popović u ekskluzivnom intervjuu govorio je o planovima i ciljevima koje je zacrtao za budućnost, odgovarao je i na škakljiva pitanja o privatnom životu, ali i poređenju sa glavnim urednikom Draganom J. Vučićevićem.

Reci nam nešto o sebi, koliko imaš godina, šta studiraš?

- Imam 20 godina i pratim politiku otkad znam za sebe. Vaspitan sam kao patriota i odrastao sam na pričama o Srbiji i herojskim podvizima srpskog naroda od strane dede, koji je vojni oficir. Student sam Pravnog fakulteta.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kada se i kako javilo tvoje interesovanje za politiku i medije uopšte?

- Interesovanje za politiku i medije javilo se u najranijem detinjstvu, kada sam kod kuće prvi put na TV ekranu ugledao skupštinsko zasedanje. Bilo mi je zanimljivo da slušam argumentovane diskusije narodnih poslanika i posmatram političke performanse, a kasnije bih dodatno gledao i političke emisije. Kao dete sam zamišljao sebe kako gostujem u njima, a sada se to ostvarilo. Mediji u kombinaciji sa politikom čoveku daju moć da građanima pošalje zdravu poruku i utiče na celokupno društvo na pozitivan način. Sebi sam odmalena postavio cilj da ću dati sve od sebe da pomognem svojoj zemlji i narodu koliko god je to u mojoj mogućnosti.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kako je počeo tvoj rad na Informer televiziji?

- Moj rad na Informer televiziji počeo je nakon brojnih gostovanja, a na poziv Dragana J. Vučićevića, koji je izrazio želju da učestvujem u njegovoj TV emisiji "Kolegijum", koja beleži rekordnu gledanost. Pristao sam i taj poziv shvatio kao veliku privilegiju.

Da li te zanima samo politika ili pratiš i neke druge oblasti?

- Iako sam veliki ljubitelj politike, moja ljubav je i biznis. Jako mlad sam počeo da zarađujem novac kroz preprodaju stvari sa sajtova iz inostranstva, zatim sam otvorio agenciju za digitalni i politički marketing, kao i svoj portal. Takođe, interesuju me istorija, muzika i sport.

Foto: Tanja Andric

 

Ko ti je uzor?

- Uzore nemam, ali postoji veliki broj ljudi čiji rad poštujem i cenim.

Koliko ti prija kada te nazivaju naslednikom Dragana J. Vučićevića?

- Dragan J. Vučićević je jedinstven i mislim da će biti potreban veliki period da Srbija ponovo dobije takvog novinara i čoveka koji medijski biznis drži u malom prstu.

Šta voliš da radiš u slobodno vreme?

- U slobodno vreme treniram, čitam i provodim vreme sa prijateljima. Volim istorijske knjige i štiva o psihologiji, bez kojih mi ne prođe nijedan dan. Trening mi predstavlja zadovoljstvo i način da se rešim stresa.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Da li imaš neki hobi?

- Čitanje i sport. Vodim se izrekom: "U zdravom telu zdrav duh." Fizička forma je osnova motivacije i energije koja je napretek potrebna svakom čoveku da izdrži dnevne obaveze. Osim toga, bitno je obrazovanje i rad na sebi, a knjige su neophodan alat kojim širimo svoje vidike i unapređujemo znanje spremajući se za buduće izazove. Kada čovek radi na sebi i kada je fizički i umno ispunjen pozitivnom energijom, u životu će mu se dešavati promene nabolje, kao i prosperitet.

Gde sebe vidiš za pet godina?

- Sebe vidim kao čoveka koji je završio fakultet, željnog znanja i iskustva, sa puno energije. Ambicije su jedan od najbitnijih stvari u životu mladog čoveka i pokretač za borbu ka uspehu. Vodim se izrekom: "Pucaj u Sunce, ako omašiš, bićeš u zvezdama."

Foto: Zoran Sinko

 

Nemam devojku, konkurs je otvoren

Da li si zaljubljen, ako jesi, reci nam nešto više o tome?
- Trenutno nisam zaljubljen i nemam devojku. Konkurs je otvoren.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija