• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

16.06.2024

08:38

"Ostavila mu je nekretninu vrednu 300.000 evra": Baka iz inostranstva zavolela Milana Miloševića, pa rešila sve što ima da mu da

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Ostavila mu je nekretninu vrednu 300.000 evra": Baka iz inostranstva zavolela Milana Miloševića, pa rešila sve što ima da mu da

Podeli vest

Voditelj "Elite" ispričao je jednu neobičnu situaciju u kojoj se našao.

Da se ljudi vežu za TV lica, dokaz je i ova priča Milana Miloševića.

Naime, voditelj je otkrio kako se jedna baka iz Švajcerske vezala za njega, a onda je došla i do njegovog broja. Kako su mediji saznali, ona ga je pozvala i ostavila u čudu zbog priznanja koliko ga je zavolela putem ekrana.

- Baka ima 72 godine, muž joj je preminuo pre deset godina i ona je sama, nikog nema, pa se vezala za voditelja. Čuli su se neko vreme, a onda mu je saopštila svoje namere da se upoznaju i da mu ostavi svoj stan u Sent Galenu od 60 kvadrata koji vredi oko 300.000 evra - ispričao je pre nekoliko godina izvor za "Star".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Milan je prvo mislio da se bakica šali, ali kada je shvatio da je ona ozbiljna u svojim namerama poručio joj je da će se sastati kada se cela ova situacija oko korona virusa smiri - dodao je izvor, a Milan Milošević je ostao u čudu što je cela priča dospela do medija, samo je kratko potvrdio ova saznanja.

- Ona me dosta podseća na moju mamu i njenu životnu priču. Zato sam se na neki način zbližio sa njom. U meni je videla sina kog nema. Samo da se ovo smiri, pa ću otići kod nje da se upoznamo - ispričao je voditelj tada, a šta se u međuvremenu desilo nije poznato.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija