• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

15.06.2024

13:36

Njoj ne smeta što je njen otac postao žena i bavi se prostitucijom: Evo kako izgleda ćerka Elektre Elit, izrasla je u pravu lepoticu (VIDEO)

Zoran Sinko

Estrada

Njoj ne smeta što je njen otac postao žena i bavi se prostitucijom: Evo kako izgleda ćerka Elektre Elit, izrasla je u pravu lepoticu (VIDEO)

Podeli vest

Elektra Elit je posle dužeg vremena pokazala svoju ćerku. Tačnije, njih dve su izašle i ludo se provele.

Elektra je poznata poznata kao transrodna žena koja se u Švajcerskoj bavi prostitucijom, o čemu je i više puta govorila. Deklarisana prostituka se vratila u Srbiju kako bi započela karijeru kao pevačica i zaređala nekoliko hitova.

O svojoj porodici retko kada govori, jer kako kaže, čuva sve detalje za knjigu koju piše.

Foto: printscreen/Instagram/elektraelite

 

Elektra Elit ima dvoje dece iz prvog braka, Divu (23) i Oskara (19), a sinoć je pevačica izbacivala slike i snimke iz provoda sa svojom naslednicom. Njih dve su izašle u jedan beogradski klub gde su se provodile do ranih jutarnjih sati.

 

Podsetimo, jednom prilikom je Elektra sve iznenadila kada je u jednom intervju otkrila da je deca i dalje zovu tata.

- Ja sam jedna sasvim jednostavna osoba, svima već poznato, transrodna osoba. Moram da naglasim da sam otac dvoje dece, a ne majka, jer deca već imaju majku - istakla je svojevremeno popularna pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno
Društvo

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno

Zahvajujući tome što sada znamo kako naš genom izgleda i šta mu je funkcija, postoje mogućnosti da napravimo nešto za svakog čoveka pojedinačno, odnosno da se prave personalizovane vakcine i lekovi da ciljano lečimo bolest raka kod određenog pacijenta, izjavio je danas onkolog prof.dr Vladimir Kovčanin povodom personalizovane vakcine za rak koju razvija ruski naučnik Aleksandar Gincburg, a koja je trenutno u fazi pretkliničkih istraživanja.

18.06.2024

14:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija