• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

14.06.2024

15:48

Poznata druga učesnica "Elite 8"? Nedavno je saznala da je trudna, ali je to neće sprečiti da uđe u rijaliti: "Neka se ukućani pripaze"

shutterstock/Informer/TV Pink/Logo

Rijaliti

Poznata druga učesnica "Elite 8"? Nedavno je saznala da je trudna, ali je to neće sprečiti da uđe u rijaliti: "Neka se ukućani pripaze"

Podeli vest

Polako se rijaliti "Elita 7" privodi kraju, a već se uveliko sprema nova sezona.

Pre par meseci se pojavila informacija da je Milena Kačavenda potpisala ugovor za "Elitu 8", a izgleda da je sada otkrivena i druga takmičarka pomenutog rijalitija.

Sada se oglasila trudna Deniz Dejm, te je prokomentarisala navode da ulazi na velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: Zoran Sinko

 

- Hajde, videćemo, bile su već trudnice. Mene ćete svakako videti u najboljem izdanju. Prvi put se lepo osećam posle "Zadruge" i psihički, ali i fizički, karijera blista... Neka se paze ukućani, ako ja dođem, biće pakao - poručila je ona.

Deniz je otkrila da je ostala zatečena nakon saznanja da je u drugom stanju, a onda progovorila i o ocu deteta.

Foto: Printscreen/Instagram/denisedameoficiel

 

- Meni je to saznanje da sam trudna zaista bilo šokantno. Nisam očekivala, iskreno. Uvek sam se pazila i evo, samo jednom nisam, i desi mi se to... Pomislila sam u jednom momentu da sam uradila pogrešan test! Međutim, uradila sam još jedan, uradila sam laboratorijske nalaze jer su tačniji. Tek posle nekoliko provera sam shvatila da sam zaista trudna. Nikako nije bilo planirano. Opustila sam se, iskreno, redovno se pazim kada su te stvari u pitanju. Ali, bila sam sa čovekom kojeg već dugo znam, testirali smo se na sve bolesti baš da bismo mogli malo više da se opustimo, i evo, prvi put kad smo se opustili, ostanem u drugom stanju. Koja je to slučajnost...

Međutim, kako je istakla, otac njenog deteta nije bio srećan kada je čuo vesti o trudnoći.

Foto: Zoran Sinko

 

- Mogu slobodno da kažem da je otac mog deteta kreten! Nisam mu ništa ni rekla, prvo sam okačila Instagram "stori", jer me je zanimalo kako će reagovati moji najbliži, ali on mi je odmah pisao i rekao: "Je l' se ti zaje*avaš sa narodom ili je to stvarno"? Mislim se, ko bi se tu zaje*avao, ali sam mu napisala da dođe i da razgovara. Međutim, kada je došao, napravio mi je haos: "Samo su problemi sa tobom, ako si saznala da si trudna, zašto nisi uzela pilulu za dan posle?! Samo su neki problemi sa tobom"... Kao da sam samo ja kriva! Kao da sam bezgrešno začeta - otkrila je Dejmova u intervju za Republiku, te priznala da ne bi volela da sa takvim čovekom ima dete:

Foto: Zoran Sinko

 

- Ne mogu da verujem, ali sa takvim muškarcem koji je ovako reagovao ne želim da imam ništa, pa ni dete. Izbacila sam ga tada iz stana, ne želim da imam ikakav kontakt sa njim. Sama ću doneti odluku, a sa njim sada sve ide preko mog advokata. Nije lako biti samohrana majka danas, razmišljala sam ovih par dana. Sutra imam zakazan pregled, pa ću videti šta i kako dalje. Dala sam sebi vremena, ali mislim da nije trenutak da postanem majka, pogotovo sa ovakvim ocem. Moja majka je bila samohrana, meni je otac nedostajao u mladosti. Želim da moje dete ima sve - rekla Deniz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija