• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.A.

26.06.2024

14:02

Vrelo da vrelije ne može biti! Tange, bujne grudi, obline kakve ne možete da zamislite! Naše pevačice u minijaturnim bikinijima pokazale atribute!

Foto Instagram

Estrada

Vrelo da vrelije ne može biti! Tange, bujne grudi, obline kakve ne možete da zamislite! Naše pevačice u minijaturnim bikinijima pokazale atribute!

Podeli vest

Poznate pevačice skinule su se u kupaće kostime, pa raspametile fanove pozirajući na plažama i bazenima.

Sa dolaskom toplog vremena, otvorna je i sezona kupaćih kostima, minijaturnih bikinija i izazovnih poza. Naše poznate pevačice redovno počaste svoje fanove na društvenim mrežama vrelim fotografijama, na koje malo ko ostane ravnodušan. 

Nikolija Jovanović skinula se u bikini pa pokazala prirodne grudi, ravan i zategnut tomak. 

"Skini komad odeće… more brige odneće", napisala je Nikolija u opisu fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Marina Visković je odlučila da se ovo leto potpuno posveti sebi, te je nastupe svela na minimum kako bi napunila baterije za spremanje novog albuma koji je najavila za sledeću godinu. 

Moj album će preskočiti ovo leto. Slušala sam svoj osećaj i prvi put sam maksimalno svoj ugodjaj stavila na prvo mesto i uživam u tome celim bićem. Nema potrebe bilo šta forsirati iz najbolje energije se dese i najbolje stvari kada sebe opteretimo sa nekim ciljevima koji su veći od onog što trenutno možemo stvaramo sebi nelagodnost koja nas troši na svim nivoima. Tako da lepo je nekada opustiti se i otpustiti sve, svakako će se desiti ono što je najbolje za nas! Volim vas sve koji ste uz mene i koji jedva čekate album, a volim i vas koji me ne volite balans je važan", napisala je Viskovićeva.

 

 

Aleksandra Mladenović i pre početka najvrelijih dana otputovala je s dečkom na Maldive, a na Instagramu je postavila fotografiju u bikiniju, a zadnjicu je stavila u prvi plan. Koliko se opustila pokazuje je i činjenica da je imala vremena i da odgovara na poruke fanova.

- Imaš li dečka? - upitao ju je jedan korisnih Instagrama, a ona je odgovorila:

- Muža plus dečka - napisala je Mladenovićeva ispod fotke gde pozira.

 

 

Ema Radujko sezonu kupanja je otvorila mnogo ranije pre svih. Već početkom aprila objavila je snimke sa Tajlanda. U tanga izazovnom kupaćem kostimu, Ema je snimala isključivo svoju pozadinu.

 

 

Vesna Đogani napravi svake godine "bum" kada objavi fotografije u bikiniju. Tako je i sada bilo kada se pohvalila svojim izgledom. Ona se javila u pauzi između nastupa iz Crne Gore.

 

 

Jeleni Karleuši nisu potrebni ni mora ni plaža kako bi se osvežila tokom vrelih dana. Ona se u svom bazenu u luksuznoj vili na Dedinju rashlađovala u minijaturnom tanga kupaće.

 

 

Mada se diva već ove godine i to u januaru skidala u kupaći i uživala na suncu, ali na plaži u Dubaiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija