• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2024

09:31

Dovela liniju do savršenstva, a evo i kako! Seksi mama Tamara Milutinović se prepolovila nakon ove dijete!

printscreen instagram/tamaramilutinovic/

Estrada

Dovela liniju do savršenstva, a evo i kako! Seksi mama Tamara Milutinović se prepolovila nakon ove dijete!

Podeli vest

Tamara Milutinović nakon porođaja vodila je bitku sa viškom kilograma, ali je liniju dovela do savršenstva tačno pred venčanje.

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je otkrila kako je uspela da izgubi višak kilograma i svoju liniju dovede do savršenstva.

Foto: printscreen instagram/tamaramilutinovic/

 

- Ja sam na autofagiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one čašice koja je nekada potrebna na nastupu, ali u onih osam sati jedem sve – rekla je Milutinovićeva.

Foto: printscreen instagram/tamaramilutinovic/

 

- Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem i tražila sam nešto slatko ali sada sam se već navikla. Ja jedem samo od 12 do 20 sati i posle 20 časova ništa ne smem, a meni je radno vreme posle 23 sata, tako da samo voda - izjavila je Tamara svojevremeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija