• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.06.2024

23:51

Teška ispovest! Dečku naše pevačice otkrili tumor na mozgu, nju terali da ga ostavi: "Tata me je pitao osećam li krivicu"

instagram.com/mirna_kosanin

Estrada

Teška ispovest! Dečku naše pevačice otkrili tumor na mozgu, nju terali da ga ostavi: "Tata me je pitao osećam li krivicu"

Podeli vest

Ona je iznela šokantne detalje veze sa mladićem kojem je dijagnostifikovana teška bolest.

Mirna Košanin pevačica je koja se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda". O njenom životu malo se toga zna, a ona je sada u jednoj emisiji govorila o vereniku kojem je bio dijagnostifikovan tumor.

- Mogu da kažem da nisam imala sreće, imala sam rastanke koji nisu bili normalni. Osim jednog dečka, Stefana, za kog sam bila verena. On je oboleo od raka i ja sam tu ugrozila svoje zdravlje... Danas je živ i zdrav, što je meni drago - počinje Mirna i dodaje:

- On nije ni znao, lekari su mu konstatovali migrenu. Ja znam šta je migrena, ja je imam, nikoga neću da pljujem, ali smatram da ni doktori nisu ono što su bili. Oni su mu rekli da ima migrenu i da sam ja nekulturna i da izađem iz sale. Tražila da se uradi magnetnu i onda su zvali mene u salu iz koje su me izbacili da mi kažu da ima tumor, a onda su saopštili i njemu. Motivacija nestaje od strane lekara i profesora... Zamisli da si u takvoj situaciji, očekuješ da ti doktor da nade i vere i da se smeješ, a ne da ti kaže da može da se desi da ne možeš da govoriš, ostaneš invalid. Meni su rekli da treba da ga ostavim. Da ima još tri meseca života. Smatram da to nije fer, to nije etički, nije u redu.

Foto: instagram.com/mirna_kosanin

 

Košaninova je otkrila i kako su izgledali meseci nakon što su saznali za mladićev rak.

- Agonija! On je odmah smešten u bolnicu. Tata me je pitao da li osećam krivicu, pa sam se toliko dala. Ja ako te volim ja ću da uradim sve da se ti osećaš bolje. U tom momentu ga više nisam doživljavala kao dečka, nego kao osobu koju volim i pred kojom je ceo život. On nije imao podršku nikoga osim mene i svog oca, ja sam u tom trenutku zarađivala više... Da li se meni neko zahvalio ili ne, nije bitno. Ljudi su me osuđivala kada sam izašla iz te veze - priča ona, pa zaključuje:

Foto: instagram.com/mirna_kosanin

 

- Ne možete da me osuđujete jer ne znate šta je agonija kroz koju sam ja prošla. Ličnosti se menjaju, kao i situacije, neko to doživi kao zadnju slamku i kaže sad živim punim plućima. Ja sam smršala 14 kilograma za 11 dana. Bila sam u štiklama i farmericama to veče u Urgentnom, a ja pošto ne vozim, nije me sramota da kažem da sam išla tramvajima da nađem lekove, doktore, ljude, sve što treba. Na kraju, on je trebalo da bude operisan u Kliničkom centru Beograd, ali nije operisan jer ja nisam želela... Mnogi su me kritikovali zbog toga.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija