• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

27.06.2024

08:01

Kompozitor Goran Ratković Rale o ljubavi sa Nikolićevom: "Pali me Anin mozak, oženiću je"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Kompozitor Goran Ratković Rale o ljubavi sa Nikolićevom: "Pali me Anin mozak, oženiću je"

Podeli vest

Poznato je da Nikolićeva godinama važi za jednu od najfatalnijih žena sa javne scene, pa ne čudi što joj je pošlo za rukom da zavede i čuvenog kompozitora, koji ne krije da je spreman i za ludi kamen.

Kompozitor i pevačica decenijama su dobri prijatelji, a ljubav među njima planula je tokom rada na Aninom novom albumu. Goran Ratković Rale i Nikolićeva na početku su vezu krili od javnosti, a Ratković je sada progovorio o njihovom emotivnom odnosu i priznao da je spreman da vezu podignu na viši nivo.

- Nisam razgovarao sa Anom o venčanju još uvek, ali se tome ne bih ni opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Pre svega me je zavela mozgom, sa njom je uvek jako zanimljivo - objašnjava muzičar i priznaje da mu ne prija što mediji prate svaki njihov korak otkad su ozvaničili vezu.

Foto: Youtube printscreeen

 

- Smeta mi što smo zbog našeg odnosa Ana i ja toliko zastupljeni u medijima, ali ja ne mogu ništa da uradim povodom toga. Ana je, sa druge strane, na to navikla. Ne smeta joj pažnja medija zbog naše veze, jer je kod nje uvek neka frka - rekao je Goran Ratković kroz smeh.

Rale je tokom razgovora za "Svetski radio" istakao da su on i Nikolićeva pored ljubavnog, dobar spoj i na poslovnom planu. Kompozitor i pevačica ništa nisu prepustili slučaju, već su na vreme uspeli da završe sve obaveze oko pevačicinog novog albuma koji izlazi krajem tekuće nedelje.

Foto: Youtube printscreeen

 

- Sve pripreme oko Aninog novog albuma smo završili na vreme. Pazili smo na svaki detalj, a pesme će izaći 28. juna. Ovo je jedan lični album, van svih onih kretanja koje smo imali dosad. Mislim da će ljudi prepoznati tu njenu iskrenost. Ima svega, ima i ljubavnih tekstova, ali nijedna pesma nije posvećena meni - rekao je Rale za kraj.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija