• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

26.06.2024

23:11

"Dragan ima muža!" Aca Lukas brutalno o Piksiju: "On nema svoje ja" (VIDEO)

Zoran Sinko, Peđa Milosavljević

Estrada

"Dragan ima muža!" Aca Lukas brutalno o Piksiju: "On nema svoje ja" (VIDEO)

Podeli vest

Nakon debakla na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, mnoge poznate ličnosti su se oglasile, ogorčene na igru i selektora naše reprezentacije.

Kao što već znate, Srbija je juče igrala nerešeno sa Danskom, a iako je osvojila jedan bod, našla se poslednja na tabeli. Za našu reprezentaciju je EURO 2024 završen, a mnogi su našli krivca u selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju. 

Foto: Informer/Peđa Milosavljević

 

Mnoge poznate ličnosti su ogorčene i na igru, ali i na selektora, među njima se našao i Saša Mirković, koji je opleo po Piksiju.

Saša je podelio stari video Ace Lukasa, koji je svojevremeno rekao o Draganu Stojkoviću:

- Ispalo je u noviama da sam ga malo nagazio… Njega mogu uvek da nagazim, on je bio strašan fudbaler, ali je seljak. Ne sporim mu da je čovek fudbaler, ali nema svoje ja. On ima muža u kući i to je njegov problem - poručio je Lukas.

Mirković je podelio ovaj video i onda dodao snažnu poruku koja je izazvala lavinu komentara.

- Lukas o Piksiju! Sve je Lukas davno predvideo! Ne bih ništa dodavao. Obično osporavam neke stavove, ali za ovo je u pravu. Zato i jesmo dogurali do poslednjeg mesta u grupi. Sram ga bilo i njega i igrače. Više njega, jer nije napravio dobar tim - istakao je Saša Mirković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija